Dé Groothandel voor al jouw bakkerijgereedschappen


Alleen de beste gereedschappen zijn goed genoeg voor jou om producten van topkwaliteit te maken. Hier vind je een diep en breed assortiment topkwaliteit bakkerijgereedschappen.

Als ambachtelijke bakker, horecaondernemer, chocolatier of ijsbereider vind je hier alles wat je nodig hebt, maar ook scholen en instituten. Stekers, beslagkommen, bakplaten, platenwagens, werk- en grondstoffenstations. Bakkerskleding, schoonmaakmachines en alles wat daartussen zit. Ook gereedschap voor chocolade- en ijsbereiding is uitgebreid vertegenwoordigd. Bakkerijgereedschappen die op voorraad liggen worden direct meegeleverd met je eerst volgende grondstoffenbestelling.


Dé gereedschappen voor jouw bakkerij

Wegwerpspuitzak groen 4x100st

Beko Techniek

8048851

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

Couverturebak 6 ltr

Beko Techniek

9132923

Bakplaat alu 3R 60x80cm

Beko Techniek

9125483

Tulbandvorm gecoat Ø180x90mm

Beko Techniek

9125862

Bonbonvorkje RVS 3-tands

Beko Techniek

9126275

Deegkleed canvas 60x23cm

Beko Techniek

9126101

Deegkrabber (rond gr. blauw)

Beko Techniek

9125272

Goed gereedschap is het halve werk


Elk proces begint met meten & wegen van grondstoffen. Of je nou werkt met brood, banket chocolade of ijs. Als je niet secuur weegt heb je vaak een valse start. IJs, oliebollen, of fruitvullingen schep je weg of portioneer je met onze ijsscheppen. Voor al het snijwerk gebruik je alleen de beste messen. Stokbroodmesjes om het deeg mooi in te snijden en korstmessen en repensnijders om korst- en zanddegen te verwerken. Je grondstoffen, materialen en pas geproduceerd producten wil je veilig kunnen transporteren, koel bewaren of opslaan voor het geval je ze even niet gebruikt. Je deeg laten rijzen kan op vele manieren deegrijsmandjes, tussen bakkerslinnen in een broodkoppel of in een deegbewaarbak voor de vele rijsmethodes hebben wij wel een oplossing in onze shop.


Gereedschappen van Beko Techniek


Met de gereedschappen van Beko Techniek weet jij zeker dat je het beste gereedschap in huis haalt. Of je nu gespecialiseerd bent in Brood & Banket, Patisserie, Chocolade of IJs  wij hebben het! Mis je iets in het assortiment bakkerijgereedschappen neem dan gerust contact met ons op.