Dé Groothandel voor al jouw bakkerijgereedschappen

Alleen de beste gereedschappen zijn goed genoeg voor jou om producten van topkwaliteit te maken. Bij Beko Groothandel vind je een breed assortiment topkwaliteit bakkerijgereedschappen. Hier vind je alles wat je als ambachtelijke bakker, horecaondernemer, chocolatier of ijsbereider nodig hebt.Dé gereedschappen voor jouw bakkerij

Spuitzak Masterline Groen XL

One Way Plastics

8048851

Inloggen
Inloggen
Chocovorm wish i love you

Chocolate World

9136254

Inloggen
Inloggen
Couverturebak 6 ltr

Mol D'Art

9132923

Inloggen
Inloggen
Bakplaat alu 3R 60x80cm

Kempf

9125483

Inloggen
Inloggen
Tulbandvorm gecoat Ø180x90mm

Schneider

9125862

Inloggen
Inloggen
Bonbonvorkje rvs 3-tands

Karl Fritz

9126275

Inloggen
Inloggen
Deegkleed canvas 60x230cm

Matfer

9126101

Inloggen
Inloggen
Deegkrabber (rond gr. blauw)

Thermohauser

9125272

Inloggen
Inloggen


Bekijk ook:

Goed gereedschap is het halve werk

Elk proces begint met meten & wegen van grondstoffen. Of je nou werkt met brood, banket chocolade of ijs. Als je niet secuur weegt heb je vaak een valse start. IJs, oliebollen, of fruitvullingen schep je weg of portioneer je met onze ijsscheppen. Voor al het snijwerk gebruik je alleen de beste messen. Stokbroodmesjes om het deeg mooi in te snijden en korstmessen en repensnijders om korst- en zanddegen te verwerken. Je grondstoffen, materialen en pas geproduceerd producten wil je veilig kunnen transporteren, koel bewaren of opslaan voor het geval je ze even niet gebruikt. Je deeg laten rijzen kan op vele manieren deegrijsmandjes, tussen bakkerslinnen in een broodkoppel of in een deegbewaarbak voor de vele rijsmethodes hebben wij wel een oplossing in onze shop.

Maar niet alleen gereedschap vind je hier terug. Ook bedrijfskledingschoonmaakartikelen en opslag artikelen vind je terug in ons brede assortiment! Bakkerijgereedschappen die op voorraad liggen, worden direct meegeleverd met je eerst volgende grondstofbestelling.


Gereedschappen van Beko Techniek

Met de gereedschappen van Beko Techniek weet jij zeker dat je het beste gereedschap in huis haalt. Of je nu gespecialiseerd bent in Brood & Banket, Patisserie, Chocolade of IJs  wij hebben het! Mis je iets in het assortiment bakkerijgereedschappen neem dan gerust contact met ons op.