Dé Groothandel voor al jouw bakkerijgereedschappen

Alleen de beste gereedschappen zijn goed genoeg voor jou om producten van topkwaliteit te maken. Bij Beko Groothandel vind je een breed assortiment topkwaliteit bakkerijgereedschappen. Hier vind je alles wat je als ambachtelijke bakker, horecaondernemer, chocolatier of ijsbereider nodig hebt.Dé gereedschappen voor jouw bakkerij

Spuitzak Masterline Groen XL

One Way Plastics

8048851

Inloggen
Inloggen
Chocoladevorm i love you 12009

Chocolate World

9136254

Inloggen
Inloggen
Couverturebak hoekig 6 ltr

Mol D'Art

9132923

Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen
Tulbandvorm

Schneider

9125862

Meerdere varianten beschikbaar
Bekijk en bestel
Inloggen
Bonbonvorkje rvs 3-tands

Karl Fritz

9126275

Inloggen
Inloggen
Deegkleed canvas 60x230cm

Matfer

9126101

Inloggen
Inloggen
Deegkrabber rond blauw groot

Thermohauser

9125272

Inloggen
Inloggen


Bekijk ook:

Bakkerijgereedschap kopen

Van heerlijke gebakjes, tot lekker krokante broden en de mooiste chocoladevormen. Dit resultaat bereik je natuurlijk niet alleen met de beste grondstoffen, maar ook met de beste bakkerijgereedschappen. Want alleen met het juiste gereedschap krijg je het mooiste en gewenste resultaat zoals alleen jij dat kan. Bij Beko Groothandel weten wij als geen ander hoe belangrijk goed en kwalitatief gereedschap is. Daarom hebben wij een ruim een breed assortiment bakkerijgereedschap. Hier vind je alles wat jij in de keuken/bakkerij nodig hebt om de mooiste creaties te maken voor jouw klant! 


Bakkerijgereedschap van hoogwaardige kwaliteit

Elk proces begint met meten & wegen van grondstoffen. Of je nou werkt met brood, banket chocolade of ijs. Als je niet secuur weegt heb je vaak een valse start. IJs, oliebollen, of fruitvullingen schep je weg of portioneer je met onze ijsscheppen. Voor al het snijwerk gebruik je alleen de beste messen. Stokbroodmesjes om het deeg mooi in te snijden en korstmessen en repensnijders om korst- en zanddegen te verwerken. Je grondstoffen, materialen en pas geproduceerd producten wil je veilig kunnen transporteren, koel bewaren of opslaan voor het geval je ze even niet gebruikt. Je deeg laten rijzen kan op vele manieren deegrijsmandjes, tussen bakkerslinnen in een broodkoppel of in een deegbewaarbak voor de vele rijsmethodes hebben wij wel een oplossing in onze shop.


Maar niet alleen gereedschap vind je hier terug. Ook bedrijfskledingschoonmaakartikelen en opslag artikelen vind je terug in ons brede assortiment! Bakkerijgereedschappen die op voorraad liggen, worden direct meegeleverd met je eerst volgende grondstofbestelling.


Net als jouw grondstoffen, kruiden en decoraties, kies jij jouw bakkerijgereedschappen ook niet zomaar. Het gereedschap moet tegen een stootje kunnen, fijn in de hand liggen, van het juiste materiaal zijn en goed en precies gebruikt kunnen worden. De één gaat liever voor metaal, terwijl de ander de voorkeur heeft voor kunststof of RVS. Zo bestaat ons assortiment uit allerlei vormen, maten en materialen. Voor iedereen wat!


Bakkerijgereedschap voor elke gelegenheid

Of je nu aan de slag gaat met een brood, taart, muffin of cake, je wilt het beste gereedschap gebruiken. Ook voor de speciale dagen, als Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, wil je met jouw creaties kunnen opvallen bij de klant. Dit doe je door op te vallen met vormen die ‘anders’ zijn dan normaal.


Kies voor het maken van een taart, bijvoorbeeld eens voor een hartenbakvorm. Zo kan je op verschillende gelegenheden inspelen, met diverse vormen van jouw creaties. Ook tijdens Kerst kunnen de mooi stervormen natuurlijk niet ontbreken. Kies onze Nordic Ware jubileum ster en laat jouw baksels stralen!


Klein bakkerijgereedschap

Naast onder andere de bakplatenvormenthermometers en snijders, hebben wij natuurlijk ook klein bakkerijgereedschap in ons assortiment. Want ook klein gereedschap is bij jou als bakker, patissier, chocolademaker of ijsmaker onmisbaar. Wat dacht je van fijne kwasten om je bakvormen, platen en blikken mee in te vetten? Of deegkrabbers, maatbekers, beslagkommen en gardes.


Dit zijn de bakkerijgereedschappen die je áltijd naast je hebt liggen en bij de hand wil hebben. Jij zal als echte professional vast en zeker je favoriete merk hebben en wij van Beko Groothandel hebben daarom zo’n breed en groot assortiment. Zo vindt iedereen zijn/haar favorieten bakkerijgereedschappen gemakkelijk en snel via onze webshop. 


Gereedschappen van Beko Techniek

Met de gereedschappen van Beko Techniek weet jij zeker dat je het beste gereedschap in huis haalt. Of je nu gespecialiseerd bent in Brood & Banket, Patisserie, Chocolade of IJs  wij hebben het! Mis je iets in het assortiment bakkerijgereedschappen neem dan gerust contact met ons op.