Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland. 


Wij zijn toonaangevend adviseur en leverancier voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen, supermarkten, horeca, scholen en instellingen.


Van 'n enkele oven of rijskast tot complete bakkerij-inrichting: bij Beko Techniek vindt je altijd de ideale oplossing. Hoe dat kan? Jarenlange ervaring, kennis van de nieuwste techniek en ondersteuning door een keur aan producenten en leveranciers. Hiermee helpen wij je van eerste advies tot efficiënt periodiek onderhoud. Bedrijfszekerheid gegarandeerd. 


Kleingereedschap

Van bakkwasten tot spuitzakken en spuitmondjes, we hebben het.

Chocoladevormen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan chocoladevormen.

Service Beko Techniek

Heeft je machine onderhoud nodig of heb je een vraag?

Dé gereedschappen voor jouw bakkerij

Wegwerpspuitzak groen 4x100st

Beko Techniek

8048851

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

Couverturebak 6 ltr

Beko Techniek

9132923

Bakplaat alu 3R 60x80cm

Beko Techniek

9125483

Tulbandvorm gecoat Ø180x90mm

Beko Techniek

9125862

Bonbonvorkje RVS 3-tands

Beko Techniek

9126275

Deegkleed canvas 60x23cm

Beko Techniek

9126101

Deegkrabber (rond gr. blauw)

Beko Techniek

9125272

Ook interessant...

Oliebollenfrituurlijn

Oliebollenfrituurlijn B0 100 voor 750 st. per uur.

Slagroommachine voor 6 liter room.

Keg

Boyens Keg systeem voor 30L lossingsolie.

Ruim assortiment aan bakkerijmachines en –gereedschappen.


Beko Techniek biedt een diep en breed assortiment aan bakkerijgereedschappen en machines. Ambachtelijke bakkers en horecaondernemers vinden hier alles wat ze nodig hebben, maar ook scholen en instituten. Stekers, beslagkommen, bakplaten, platenwagens, werk- en grondstoffenstations, bakkerskleding, schoonmaakmachines en alles wat daartussen zit. Ook gereedschap voor chocolade- en ijsbereiding is uitgebreid vertegenwoordigd. U vindt alles in deze webshop.


De bakkerijmachines die we aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteitsmerken met een duidelijke keuze voor één toonaangevend merk per machinegroep. Dit resulteert al jarenlang in duurzaamheid, continuïteit en vertrouwen. Bij Beko-leden, klanten, leveranciers en producenten. Ook bieden wij service aan voor periodiek onderhoud van uw bakkerijmachines die bij ons zijn aangeschaft


Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze afdeling bakkerijgereedschap, service en onderdelen. Dit kan per telefoon 024-6486288 of per e-mail: bg@beko-techniek.nl