Dé groothandel voor food verpakkingen


Verpakken wordt steeds belangrijker. Natuurlijk staat jouw overheerlijke product centraal, maar met de juiste verpakking zet je de laatste puntjes op de i. Het voorjaar en de zomer verdient kleurrijke verpakkingen voor Pasen, Pinksteren, Koningsdag en natuurlijk niet te vergeten hét ijsseizoen. En het herfst- en winterseizoen vragen om warme kleuren. Zo is er voor elk moment een passende verpakking!

Bekijk ook:

Food verpakking

Na het maken van jouw (bak)creaties is de verpakking hiervoor ook belangrijk. Zo heb je verschillende formaten verpakkingen waar je al je bakwerken in kwijt kan. Mooie verzenddozen, schuifkartons, bonbon verpakkingen, maar denk ook aan verpakkingen gerelateerd aan feestdagen zoals Sinterklaas en  Kerst


Met de juiste verpakking maak je het plaatje compleet en zorg je niet alleen voor een goede vervoering van jouw producten. Voor al je professionele verpakkingen ben je bij Beko Groothandel aan het juiste adres.


Online verpakkingen bestellen bij Beko Groothandel

Bestel gemakkelijk en snel verpakkingen voor jouw producten online bij Beko Groothandel. Naast ons brede assortiment grondstoffen, hebben wij ook een breed en gevarieerd assortiment verpakkingen. Zo kan je in één keer gemakkelijk al jouw benodigdheden bestellen, bij slechts één webshop. Onze bezorger komt vervolgens zo snel mogelijk jouw kant op, zodat jij snel aan de slag kunt met het maken van de meest heerlijke producten. 


Samen naar een duurzame wereld!

Elke dag opnieuw kies je voor de mooiste en beste ingrediënten. Steeds meer bakkers trekken deze lijn door naar hun verpakkingen. Eerlijke producten verdienen een eerlijke verpakking, vinden zij. Hun klanten reageren enthousiast. Daarom bieden wij deze prachtige, duurzame verpakkingen. Zelfde prijsklassen, veel meer waarde!


Goede verpakkingen beschermen jouw producten en maken reclame voor jouw bedrijf. Deze duurzame verpakkingen doen het allebei dubbel en dwars. Bovendien hebben ze veel minder impact op ons milieu. Zo verklein je de ecologische footprint van jezelf én van jouw klanten. Shop ze hier.


Download ook gratis bijpassend promotiemateriaal van de duurzame verpakkingen! Dit zijn winkelposters en berichten voor op je website en social media (teksten en mooie foto’s). Laat de wereld weten hoe duurzaam en innovatief jouw bakkerij is! Je vindt de downloads hier.