Dé groothandel voor food verpakkingen

Dé groothandel voor food verpakkingen


Verpakken wordt steeds belangrijker. Zo horen we vaak; het oog wil ook wat. Daarnaast is verpakken een terugkerend onderwerp als we kijken naar duurzaamheid. Ga je voor plastic, papier of kies je bewust voor gerecyclede verpakking? Of nemen jouw klanten al hun eigen broodzakken mee? Welke vorm van verpakken ook bij jouw zaak past, met de juiste verpakking kan je jouw producten net even wat extra uitstraling geven.


Tijdens de feestdagen mag de verpakking net allemaal wat uitbundiger. Gebruik bijvoorbeeld verschillende kleuren linten of ga voor een doorzichtige verpakking waarin de paaseieren extra mooi uitkomen. Ook als je op zoek bent naar (bedrukte) tassen en taartdozen, hebben wij het bij Beko Groothandel.


Taartdozen
Voor elk type gebak of taart hét juiste formaat doos.
IJs & Dessert verpakkingen

Van ijsbakjes tot handige ijslepels, we hebben het

Bonbondoosjes

Van goud tot wit, voor elk gebakje of taart de juiste karton


Van taartdozen tot papieren zakken en duurzame bakvormen


Omdat jouw assortiment het verdient om op zijn mooist gepresenteerd te worden ben je op zoek naar dé verpakking voor jouw product. Kies voor zowel een papieren broodzak als plastic zakken om je brood te verpakken. Maar laat ook de klant meebeslissen in het verpakkingsproces. Kiest de klant voor directe consumptie van jouw ovenverse brood, adviseer dan een duurzame verpakking, zoals papier. Wil de klant het brood liever nog invriezen, kies dan voor een plastic broodzak.


Niet alleen je ovenverse brood verdiend een goede verpakkingen. Want ook dat ambachtelijke taartje of jouw diverse assortiment aan gebakjes verdienen het om mooi, maar praktisch verpakt te worden. Neem bijvoorbeeld de zwanenhalsdozen en duplex gebaksdozen of de taartranden en bakvormen. Helemaal hip zijn de composteerbare bakvormen gemaakt van cacaoschillen, een restproduct van chocolade dat normaal wordt weggegooid. Ideaal om je te go assortiment muffins in te verpakken bijvoorbeeld.


Ben je op zoek naar verpakkingen voor de feestdagen kijk dan eens naar onze thema verpakkingen voor onder andere Kerst, Sint & Pasen. Daar vind je de perfecte verpakking voor je chocolade paasei, kerststol en chocoladeletter.


Wil je verpakkingen laten bedrukken of op maat laten maken voor jouw assortiment? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Populair in Verpakkingen

Papier op rol 40cm wit

Beko Verpakkingen

7067637

Papier op rol 30cm wit

Beko Verpakkingen

7067629

Caisses gebakje 110/58 nature

Beko Verpakkingen

618994

Goudkarton zwart 16cm rond

Beko Verpakkingen

9041458

Paaseidoos recht nr.1.942AC

Beko Verpakkingen

9029029

Bagloaderzak BPP 29x32cm 25mu

Beko Verpakkingen

609334

Zwanenhalsdozen 34x34x7cm

Beko Verpakkingen

9111903

Bakschaal rond 16x3 bruin 600

Beko Verpakkingen

9074954