Dé groothandel voor food verpakkingen


Verpakken wordt steeds belangrijker. Natuurlijk staat jouw overheerlijke product centraal, maar met de juiste verpakking zet je de laatste puntjes op de i. Het voorjaar en de zomer verdient kleurrijke verpakkingen voor Pasen, Pinksteren, Koningsdag en natuurlijk niet te vergeten hét ijsseizoen. En het herfst- en winterseizoen vragen om warme kleuren. Zo is er voor elk moment een passende verpakking!

(ver)pakkend voorjaarsaanbod!

IJslepel hout 9,5cm

Beko Verpakkingen

9144094

Inloggen
Inloggen
Oranje ds 26x12x7cm Koning WA

Beko Verpakkingen

609810

Inloggen
Inloggen
Zijvensterdoos 21x21x9 marmer

Beko Verpakkingen

9132288

Inloggen
Inloggen

Bekijk ook:

Samen naar een duurzame wereld!

Elke dag opnieuw kies je voor de mooiste en beste ingrediënten. Steeds meer bakkers trekken deze lijn door naar hun verpakkingen. Eerlijke producten verdienen een eerlijke verpakking, vinden zij. Hun klanten reageren enthousiast. Daarom bieden wij deze prachtige, duurzame verpakkingen. Zelfde prijsklassen, veel meer waarde!


Goede verpakkingen beschermen jouw producten en maken reclame voor jouw bedrijf. Deze duurzame verpakkingen doen het allebei dubbel en dwars. Bovendien hebben ze veel minder impact op ons milieu. Zo verklein je de ecologische footprint van jezelf én van jouw klanten. Shop ze hier.


Download ook gratis bijpassend promotiemateriaal van de duurzame verpakkingen! Dit zijn winkelposters en berichten voor op je website en social media (teksten en mooie foto’s). Laat de wereld weten hoe duurzaam en innovatief jouw bakkerij is! Je vindt de downloads hier.