Dé groothandel voor kruidenierswaren
Dé groothandel voor kruidenierswaren
Wanneer we het over kruidenierswaren hebben, dan gaat het over smaak. Zo gaat de een liever voor de zachtere koffieboon, terwijl voor de ander de espresso niet sterk genoeg kan zijn. Theeliefhebbers hebben vaak ook sterke voorkeuren. Zo gaat de een liever voor een donkere kruidenthee, terwijl een ander kiest voor een wat zoetere vruchtenthee. En zo is het tegenwoordig ook met suiker. Voor de een kan het niet zoet genoeg, de ander gebruikt liever een suikervervanger, zoals honing.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over specerijen en specerijenmixen. Waar de een zweert bij een zelfgemaakte speculaaskruidenmix koopt de ander liever een al samengestelde variant.
Van speculaaskruiden tot koffiebonen en kristalsuiker
Smaak maken, dat is waar je goed in bent. Je maakt je eigen speculaaskruiden volgens geheim bakkerijrecept. Je laat altijd de vanillepeul zo lang mogelijk in de gele room zitten zodat deze zo veel mogelijk smaak af kan geven. De wat taaiere kruiden zoals kaneelstokjes zet jij het liefst 24 uur van te voren in de melk, zodat je er zoveel mogelijk smaak aan kan onttrekken. Koop je liever al samengestelde kruidenmixen, dan hebben wij het ook.
Als het over koffie en thee gaat ben jij een kritische fijnproever. Die chocolade en fruittonen haal jij er feilloos uit en dit wil je graag met je gasten delen. Jij weet voor elke gast het perfecte kopje koffie of thee te serveren en ook voor jouw medewerkers staat tijdens de pauze een goede kop koffie op hen te wachten.
De afweging tussen fijne kristalsuiker, parelsuiker of basterdsuiker is er een die bij de ontwikkeling van elk patisserie of banket item weer terugkomt. Met de keuze voor de juiste suiker valt of staat namelijk je zoete creatie en dat weet jij als geen ander. Ook de vraag naar suikervrij wordt steeds groter. Maar geen paniek. Wij hebben hét geschikte alternatief. Natuurlijk wordt elk banket en patisserie product afgewerkt met de mooiste decoratie.