Dé groothandel voor kruidenierswaren


Bij Beko Groothandel bieden wij een ruim assortiment aan kruidenierswaren aan. Want heb je het over kruiden, dan heb je het over smaak en smaken verschillen. Waar de een kiest voor een zachtere en subtiele smaak, gaat de ander voor een krachtige en volle smaak. Neem bijvoorbeeld koffie. Sommige gaan voor een lekker sterk kop koffie, terwijl een ander juist kiest voor een zachtere koffieboon. Hetzelfde geldt natuurlijk voor chocolade, thee, kruiden en suiker. Met ons brede assortiment houden wij rekening met elke smaak en voorkeur! 

Populair in Kruidenierswaren

Bio bloemenhoning

Marienwaerdt

9113239

Inloggen
Inloggen
Bonbon chocolade kus

Choclat

9112586

Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen

Populair in Kruidenierswaren

Bio bloemenhoning

Marienwaerdt

9113239

Inloggen
Inloggen
Bonbon chocolade kus

Choclat

9112586

Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen


Bekijk ook:

Échte smaakmakers

Smaak is persoonlijk en daagt je uit om creatief te zijn. Met diverse kruiden en specerijen geef jij je eigen draai aan een recept. Je maakt je eigen speculaaskruiden volgens geheim bakkerijrecept. Je laat altijd de vanillepeul zo lang mogelijk in de gele room zitten zodat deze zo veel mogelijk smaak af kan geven. De wat taaiere kruiden zoals kaneelstokjes zet jij het liefst 24 uur van te voren in de melk, zodat je er zoveel mogelijk smaak aan kan onttrekken. Koop je liever al samengestelde kruidenmixen, dan hebben wij het ook.


Als het over koffie en thee gaat ben jij een kritische fijnproever. Die chocolade en fruittonen haal jij er feilloos uit en dit wil je graag met je gasten delen. Jij weet voor elke gast het perfecte kopje koffie of thee te serveren en ook voor jouw medewerkers staat tijdens de pauze een goede kop koffie op hen te wachten. 


De afweging tussen fijne kristalsuikerparelsuiker of basterdsuiker is er een die bij de ontwikkeling van elk patisserie of banket item weer terugkomt. Met de keuze voor de juiste suiker valt of staat namelijk je zoete creatie en dat weet jij als geen ander. Ook de vraag naar suikervrij wordt steeds groter. Maar geen paniek. Wij hebben hét geschikte alternatief. Natuurlijk wordt elk banket en patisserie product afgewerkt met de mooiste decoratie