Meel & Bloem kopen

Waarschijnlijk één van de meest belangrijke ingrediënten waar je als (brood)bakker of patissier niet zonder wil komen te zitten; meel & bloem! Je maakt er de lekkerste cakes, taarten, broden en nog veel meer mee en hiervoor wil je natuurlijk alleen de beste ingrediënten gebruiken. Bekijk ons aanbod en kies de beste producten voor jou.


Verschil tussen meel en bloem

Als professional weet jij dit verschil natuurlijk maar al te goed. Meel wordt gemaakt van de gehele graankorrel. Dit betekent dat meel vol zit met vezels, vitaminen, mineralen en eiwitten, dus supergezond! Meel kan gemaakt worden van verschillende soorten graan. Het woord wat ervoor staat is de graansoort die gebruikt is voor de meel. Ons assortiment bestaat onder andere uit tarwemeelroggemeel en speltmeel.


Bloem is eigenlijk gezeefde meel en bestaat enkel uit de kern van de graankorrel. Het is dus een stuk minder gezond dan meel, doordat onder andere de vezels eruit gezeefd zijn. Bloem is hierdoor ook een stuk fijner dan meel en dat maakt het verschil tussen de twee soorten beter zichtbaar. 


Bakken met meel en bloem

Zoals we al eerder zeiden zijn meel en bloem vaak gebruikte ingrediënten voor jou als (brood)bakker of patissier. Hiermee maak je de lekkerste producten van voor jouw klanten. Door de fijnere structuur van bloem, wordt dit vaak gebruikt voor het bakken van koekjes, cakes en taarten. De grovere structuur van meel wordt vaker gebruikt voor het maken van broden.


Of je nu aan de slag gaat met het bakken van koekjes, taarten of broden, je bestelt de beste meel en bloem bij Beko Groothandel. Met ons brede assortiment kun jij zo aan de slag. En ben je op zoek naar leuke en vernieuwde recepten? Bekijk dan eens onze heerlijke blogberichten met de lekkerste recepten. 


Breed assortiment meel en bloem

Bij Beko Groothandel ben je aan het juiste adres voor het bestellen van jouw meel & bloem. Met meer dan 300 soorten, is er voor iedereen genoeg keus. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten meel en bloem, maar daarin bieden wij ook nog verschillende merken aan als KoopmansAB Mauri en Dossche Mils.


Wat voor meel en bloem je ook zoekt, bij Beko Groothandel ben je aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk en snel jouw favoriete meel en bloem in de webshop en binnen enkele dagen rijdt de bezorger voor met jouw bestelling. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!