Dé groothandel voor Noten & Zuidvruchten


Dé groothandel voor Noten & Zuidvruchten


In de bakkerij, patisserie of chocolaterie zijn granen, zaden, noten en gedroogd fruit niet aan te slepen. Het geeft bite aan je brood en een heerlijk nootachtige twist aan je banket & chocoladewerk. Door het gebruik van noten & zuidvruchten of een combinatie hiervan geef jij jouw brood & banket smaak.

 

Daarnaast maak je met fruitconserven de mooiste taarten en gebruik je een smaakvolle abrikozenpulp voor samenhang en appeltaart. Bovendien maak je met zwarte olijven of champignonschijfjes de lekkerste borrelbroden. 


Gedroogd fruit

Gedroogd & Gekonfijt fruit voor de lekkerste gevulde cake's en broden.

Amandelschaafsel

Amandelstiften, hele amandelen of geschaafde amandelen?

Paasbrood

Ontdek het diverse aanbod van granen en zaden.


Van krenten tot amandelmeel en sesamzaad


Door het gebruik van noten en zuidvruchten in jouw brood & banket, patisserie en chocoladewerk geef jij je creaties karakter. Wat zou een krentenbol zijn zonder krenten of een bokkenpoot zonder amandelmeel? En wat dacht je van een Schwarzwälder kirsch zonder amarena kersen? Ondenkbaar toch?


Met sesam--en maanzaad garneer je jouw brood met het favoriete zaad van velen en met vlokken geef je jouw brood een robuuste uitstraling. Overigens gaat er niks boven een flinterdunne noten praliné ter garnering van je taart of gebak. 


Overigens doen noten & zuidvruchten ook hun werk in heel veel ijssoorten. Zoals het populaire pistacheijs of tropisch kokosijs. Extra lekker geschept op een hoorntje gedipt in chocolade en gecoat met vermalen noten. 
Populair in Noten & Zuidvruchten

Gember gehakt grof

Confru

8047033

Amandelstiften

Sunpearl

9111305

Amarena kersen emmer

Dawn

9046144

Rozijnen extra medium 10 s.c

Sunpearl

9031567

Mango gedroogd 8-10 mm

Stolp

9031866