Dé groothandel voor Noten & Zuidvruchten


Dé groothandel voor Noten & Zuidvruchten


In de bakkerij, patisserie of chocolaterie zijn granen, zaden, noten en gedroogd fruit niet aan te slepen. Het geeft bite aan je brood en een heerlijk nootachtige twist aan je banket & chocoladewerk. Door het gebruik van noten & zuidvruchten of een combinatie hiervan geef jij jouw brood & banket smaak.

 

Daarnaast maak je met fruitconserven de mooiste taarten en gebruik je een smaakvolle abrikozenpulp voor samenhang en appeltaart. Bovendien maak je met zwarte olijven of champignonschijfjes de lekkerste borrelbroden. 


Granen & Zaden

Van sesamzaad tot havervlokken en meerzadenmengsels

Noten

Van amandelen en pistache tot gedrageerde hazelnoten

Krenten

Krenten voor de lekkerste krentenbollen en scones


Van krenten tot amandelmeel en sesamzaad


Door het gebruik van noten en zuidvruchten in jouw brood & banket, patisserie en chocoladewerk geef jij je creaties karakter. Wat zou een krentenbol zijn zonder krenten of een bokkenpoot zonder amandelmeel? En wat dacht je van een Schwarzwälder kirsch zonder amarena kersen? Ondenkbaar toch?


Met sesam--en maanzaad garneer je jouw brood met het favoriete zaad van velen en met vlokken geef je jouw brood een robuuste uitstraling. Overigens gaat er niks boven een flinterdunne noten praliné ter garnering van je taart of gebak. 


Overigens doen noten & zuidvruchten ook hun werk in heel veel ijssoorten. Zoals het populaire pistacheijs of tropisch kokosijs. Extra lekker geschept op een hoorntje gedipt in chocolade en gecoat met vermalen noten. 
Populair in Noten & Zuidvruchten

Amarena kersen Nappi

Stolp

9108616

Krenten Vostizza medium s.c

Sunpearl

8036885

Rozijnen extra medium 10 s.c

Sunpearl

9031567

Kokos gemalen

Stolp

8036916

Bresilienne van amandelen

Callebaut

9105642