Dé groothandel voor Zuivel & Eieren

Dé groothandel voor Zuivel & Eieren


Zuivel en eieren zijn de basis voor veel producten die bereidt worden door bakkers, patissiers en chocolatiers. Voor de lekkerste bonbons, taarten, brioche en quiches wil jij natuurlijk de beste boter, kaas en eieren kunnen inkopen.

 

Of je nu werkt met chocolade, dagelijks met je handen in het deeg staat of je energie steekt in het bereiden van de beste appelvulling voor jouw appeltaart. De melk, room en eieren moeten van de beste kwaliteit zijn zodat jij je volledig kan focussen op het bereiden van het meest smaakvolle assortiment voor jouw klanten.


Zo goed kan vegan zijn!


Risso

Ga eens aan de slag met plantaardige room.

Macarons

Heel ei in fles of kakelverse eieren voor de mooiste macarons.


Van boter en kaas tot eieren


Boter  is in veel bakkerijen een van de meest gebruikte producten. Naast een verse boter die je als ingrediënt over de hele breedte kunt inzetten, wordt er ook veel gewerkt met een productspecifieke boter. Ga bijvoorbeeld voor de perfecte croissantboter, een wat zachtere roomboter ideaal voor een extra luchtig cakebeslag of hooiboter, een harder type ideaal om te gebruiken tijdens de warmer zomerdagen. Ook als je margarine zoekt, voor een Vegan of lactosevrij product vind je het in dé webshop voor bakkers, patissiers en chocolatiers.   


Voor een extra stevige basis van jouw brood en banket assortiment gebruik je onze (half)volle melk, extra romige slagroom met 35% vet, volvette roomkaas of een van onze geraspte kazen. Bij Beko Groothandel vind je ook kakelverse eieren voor de perfecte macaron. Ga je liever voor gemak, kies dan voor heel-ei in fles of juist gescheiden eigeel en eiwit. Zodat je het direct kunt verwerken in een bavaroise, cakebeslag of brioche. Ook als je jouw verse eieren het liefst biologisch of diepgevroren eiwit in fles wil, hebben we het.


 

Populair in Zuivel & Eieren

Geraspte kaas belegen

Beko Huysmerk

8051587

Creme

Gold Cup

8012150

Patisseriekwark

Grensland Zuivel

8027548

Scharrel eigeel

Beko Huysmerk

8029669

Populair in Zuivel & Eieren

Geraspte kaas belegen

Beko Huysmerk

8051587

Creme

Gold Cup

8012150

Patisseriekwark

Grensland Zuivel

8027548

Scharrel eigeel

Beko Huysmerk

8029669