Dé groothandel voor Brood & Banket

Dé groothandel voor Brood & Banket


Als patissier of banketbakker ben jij gespecialiseerd in de lekkerste zoete producten. Je wil graag je assortiment uitbreiden, maar hebt nauwelijks de capaciteit om nog meer producten zelf te maken. Hier is dé oplossing. Beko Groothandel biedt de lekkerste banket. Of het nou gaat om klein gebak, taarten of halffabricaten, wij hebben het! En wil je naast patisserie en banket ook broodproducten voeren? Bekijk dan ons assortiment. 


Maar ook voor de bakkers die graag met hun handen in het deeg staan, is ons banketassortiment een uitkomst. Komen jouw klanten speciaal voor het verse brood, maar wil je ze ook voorzien met een mooi aanbod aan taarten en banketproducten; bij ons is alles mogelijk. 


En omdat zelf maken niet altijd een optie is biedt Beko Groothandel het beste klein en groot brood en halffabricaten om jouw eigen signatuur mee te kunnen geven. Zo creëer jij makkelijk het assortiment dat helemaal bij jouw zaak past.

Bespaar kostbare tijd met de amandelstaven van Pruvé!

Klaar om af te bakken met deze nieuwe technologie

Cupcakes

Voor de cakeliefhebbers, van muffins tot brownies.


Van viennoiserie en vlaai tot brooddeeg


Of je jouw assortiment brood & banket zelf maakt, je het liever uitbesteedt of gaat voor halffabricaten waar jij je eigen signatuur aangeeft. Bij Beko Groothandel vind je een compleet assortiment van korst- en schuimproductenbladerdeeg zoet & hartig en kapsel tot (glutenvrijgroot en klein brood bruin &  witkoffiebroodjes en vlaaien.


Ga bijvoorbeeld voor onze diepgevroren croissants met perfecte feuilletering die je alleen nog maar hoeft af te bakken. Of kies voor het bereiden van de lekkerste taarten met behulp van kant en klare harde wener bodem. Het enige dat jij nog moet doen is de taarten vullen en decoreren. Zo ontwikkel je met gemak hét assortiment dat zowel qua smaak als arbeid helemaal bij jouw zaak past.


Ben je op zoek naar begeleiding bij het samenstelling van het perfecte assortiment en de balans tussen zelf maken en inkopen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. 
Populair in Brood & Banket

Pralinebroodje

Gourmand Pastries

9143139

Tartelet ster rb

Pruvé

9149418

Bakkersbeschuit bio volkoren

Van Der Meulen

9135817

Appelbeignet potpourri mg

Pruvé

8015087

Populair in Brood & Banket

Appelbeignet potpourri mg

Pruvé

8015087

Tartelet ster rb

Pruvé

9149418

Bakkersbeschuit bio volkoren

Van Der Meulen

9135817

Pralinebroodje

Gourmand Pastries

9143139