Dé groothandel voor Brood & Banket

Bij Beko Groothandel hebben wij alles in huis voor het lekkerste brood en banket! Of je nu graag je assortiment wil uitbreiden of zelf aan de slag wil gaan met halffabricaten, wij hebben het voor je. Wil je naast patisserie en banket ook broodproducten gaan aanbieden? Bekijk ons assortimentEn ook als broodbakker kan je jouw assortiment uitbreiden. Met ons breed en gevarieerd aanbod aan taarten en gebak, kan je jouw klanten voorzien van een heerlijke taart of fijne gebakjes. 


Populair in Brood & Banket

Plus frans stokbrood wit bebl.

Pastridor

9193582

Inloggen
Inloggen
Zeeuwse bolus

Bliek

8050539

Inloggen
Inloggen
Plus half frans stokbrood wit

Pastridor

9193566

Inloggen
Inloggen
Plus frans stokbrood wit

Pastridor

9193558

Inloggen
InloggenBekijk ook:


Ons assortiment

Van roggebrood tot diverse degen en van vlaaien tot koeken, wij hebben het voor je. En of je nu graag zelf aan de slag wil gaan met het maken van brood of taarten, of dit liever aan een ander overlaat, dat maakt bij ons niet uit. Wij bieden ook halffabricaten aan waar je nog je eigen hand aan kunt leggen. 


Maak van onze korst- en schuimproducten de lekkerste gebakjes of vul onze diepgevroren croissantjes met de perfecte vulling. De basis staat. Het enige wat jij nog moet doen is prachtig decoreren en vullen, wat jij natuurlijk als geen ander kan! Vul jouw assortiment aan met producten die helemaal bij jou en je zaak passen. 


Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw winkel kunnen zijn? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en helpen je bij het vinden van een perfecte samenstelling voor jouw assortiment.