Croissants online bestellen bij Beko Groothandel

Hoewel wij als geen ander weten hoe graag jij als professional zelf je eigen baksels maakt, weten wij ook dat dit helaas niet altijd mogelijk is. En hier hebben wij rekening mee gehouden. Daarom kun je bij Beko Groothandel zelf croissants bestellen, die je enkel en alleen nog hoeft af te bakken. Onze croissants zijn van uitstekende kwaliteit en zullen zeker in de smaak vallen bij jouw klanten. Bekijk ons complete en brede assortiment nu en bestel direct!


Breed assortiment croissants

Verleid langslopende mensen je zaak in met de heerlijke en onweerstaanbare geur van versgebakken croissants. Croissants zijn er in vele soorten smaken en vormen. Ga voor de klassieke roomboter croissant, maar ga je voor de rechte, kies je een kromme of ga je voor de mini? Of kies voor een zoete croissant, bijvoorbeeld gevuld met chocola of praline. Maar ook de welbekende ham/kaas en kaascroissants kunnen niet ontbreken in jouw assortiment natuurlijk! Zoals je ziet een breed assortiment, maar voor ieder wat wils!


Klassieke roomboter croissant

De meest klassieke croissant, is natuurlijk toch wel de roomboter croissant. Altijd goed en lekker voor een ontbijtje op zondagochtend, tijdens de paasdagen, het kerstontbijt, maar ook voor Moeder- en Vaderdag. Beleg hem met heerlijke bosvruchten jam, een plak kaas of eet hem lekker naturel. Hoe dan ook, een croissant blijft altijd om te smullen. 


Kwaliteit gegarandeerd

Bij Beko Groothandel staat kwaliteit voorop. Je kunt er daarom ook vanuit gaan dat al onze croissants voldoen aan de kwaliteitseisen van jou als professional. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers die gecertificeerd zijn, zoals onder andere ons eigen Beko Huysmerk en Procema