Chocolade grondstoffen online bestellen

Bestel gemakkelijk en snel de grondstoffen die je nodig hebt voor het maken van de lekkerste chocola en bonbons via onze webshop. Bij Beko Groothandel vind je een ruim assortiment aan grondstoffen om de lekkerste creaties mee te maken. In ons assortiment vind je ook gekleurde callets terug, om je creaties een leuk kleurtje te geven. 


Breed assortiment chocolade, imitatie en bonbons grondstoffen

Als je denkt aan chocolade grondstoffen, dan denk je waarschijnlijk al snel aan de callets, souplesse’s en cacaopoeder. Dit zijn allemaal grondstoffen om uiteindelijk het eindproduct te maken die rechtstreeks voor consumptie gebruikt kunnen worden. 


Maar bij grondstoffen kun je ook denken aan bijvoorbeeld chocolade vulling voor bonbons. Bij Beko Groothandel vind je alles voor het maken van chocola. Van melk-,puur- en witte chocolade, tot biologisch en fairtrade, wij hebben het voor je in huis. 


Wat is de grondstof van chocolade? 

Om chocola te maken heb je natuurlijk cacaopoeder nodig. Dit is afkomstig van de cacaoboon en heb je in verschillende percentages. Zo hebben wij pure chocolade callets van wel 70,5%. Hiermee kun je de smaakintensiteit van je chocolade bepalen. 


De beste chocolade grondstoffen voor jou

Bij Beko Groothandel gaan wij alleen voor het allerbeste voor jou! Je vindt daarom in ons assortiment uitsluitend de beste merken en producten, waar jij mee aan de slag kunt. 


Chocola is een steeds populairder wordend product. En niet alleen de kwaliteit is van belang, maar de herkomst net zo zeer. Wij werken onder andere samen met Callebaut die ons voorziet van 100% duurzame chocolade. Niet alleen goed voor de klant, maar ook voor het klimaat. 


Met onze grondstoffen maak jij de heerlijkste creaties voor jouw klanten. Denk hierbij niet alleen maar aan het maken van bonbons en koekjes, maar ook aan taarten, brownies en gebakjes. Met chocola kan je bijna eindeloos variëren.