Dé groothandel voor bakkerij-, chocolade- & ijsgrondstoffen


De grondstoffen voor het produceren van jouw bakkerij assortiment koop je natuurlijk het liefst allemaal tegelijk bij één groothandel. Als het even kan lekker voordelig, maar je gaat wel voor de beste kwaliteit. Want jouw brood, gebak, chocolade & ijs moet er elke dag opnieuw perfect uitzien. Populair in Grondstoffen

Croustilis meesterlijk kleinb.

Algist Bruggeman

9032527

7-graantje

Paniflower

9139498

Gold chocolade callets 2,5kg

Callebaut

9122346

Delifruit aardbei

Dawn

9053619

Schaafsel pure chocolade 2,5kg

Mona Lisa

9122397

Caramelblokjes

Bakkersmaatje

8043478

Door een groot deel van je assortiment zelf te maken weet jij je klanten te binden aan jouw zaak. Ze komen steeds terug voor hun eigen favoriete producten en laten jouw brood & banket graag aan andere proeven; gewoon om mee te pronken. 


Van Franse bloem tot ijsmixen en chocoladedruppels


Je gebruikt stokbroodbloem voor dat échte Franse stokbrood en fijn patentbloem voor de lekkerste patisserie producten. Spijs maak je zelf met amandelmeel, maar soms tijdens de topdrukte zijn de al aangemaakte spijs de perfecte uitkomst. De Zwitserse room maak je met een van onze gele roompoeders, wel zo makkelijk.


Voor al jouw chocoladewerk gebruik je alleen de beste chocoladecallets- & druppels voor de perfecte smeltgraad. Zo gebruik je een zachte melkchocolade met 30,7% cacao voor een romige ganache en kies je de extra pure Satongo callets met 72,2% cacao voor een echt donkere chocoladetaart.


Met onze ijsmixen draai je in de zomer zelf ijs, om zo hop op een hoorntje te scheppen of te verwerken in een ijstaart. Je maakt het ijsje af met een crunchy pistache topping of voor de echte karamel liefhebbers met butterscotch saus. Perfect voor de zoete trek op een warmere dag. 


Met de grondstoffen van Beko Groothandel weet jij zeker dat je de lekkerste producten kunt creëren. Of je nu gespecialiseerd bent in Brood & Banket, Patisserie, Chocolade of IJs, wij hebben het!