Dé groothandel voor bakkerij-, chocolade- & ijsgrondstoffen

Zonder grondstoffen natuurlijk geen heerlijk eindproduct. Bij Beko Groothandel bieden wij een breed en gevarieerd aanbod aan grondstoffen, alles voor het produceren van jouw producten. En omdat ons assortiment zo breed is, bieden wij je de mogelijkheid om alles allemaal bij slechts één groothandel te komen. Alles overzichtelijk en voordelig, maar uiteraard ook voor de beste kwaliteit. Niets minder dan het beste voor jouw brood, gebak, chocolade of ijs. Bekijk ook:

Grondstoffen van Beko Groothandel

Bij Beko Groothandel bieden wij jou een breed en variërend assortiment aan, alles om voor jouw klant de mooiste en lekkerste producten te maken. Met je eigen recepten en creaties weet jij als ondernemer klanten aan je te binden en komen ze speciaal terug voor jouw product. Van brood vullingen tot diverse oliën en vetten, wij hebben het voor je!Assortiment voor elk product

Stokbroden bakken? Dat doe je natuurlijk met de enige bloem die daar geschikt voor is, de stokbroodbloemDaarmee maak je de lekkerste Franse stokbroden. Fijn patentbloem voor het maken van de mooiste patisserie producten. En natuurlijk de lekkerste vullingen. Denk aan diverse fruitvullingenbanketvullingenspijsgele roompoeders en heerlijke smaakpasta's.


Voor al jouw chocoladewerk gebruik je alleen de beste chocoladecallets- & druppels voor de perfecte smeltgraad. Zo gebruik je een zachte melkchocolade met 30,7% cacao voor een romige ganache en kies je de extra pure Satongo callets met 72,2% cacao voor een echt donkere chocoladetaart.


Met onze ijsmixen maak je zelf het lekkerste ijs om in de zomer heerlijk mee af te koelen, of om in de wintermaanden te verwerken in de lekkerste ijstaarten. En wat is een heerlijk ijsje zonder topping? Kies voor de altijd lekkere caramel topping of toch de frisse smaak van de amarena kers, keuze genoeg!


Met de grondstoffen van Beko Groothandel weet jij zeker dat je de lekkerste producten kunt creëren. Of je nu gespecialiseerd bent in Brood & Banket, Patisserie, Chocolade of IJs, wij hebben het!