Trakteren. Het is altijd lastig – Wat ga je meenemen? Wat vindt iedereen lekker? Dé oplossing hiervoor kan zijn een kies & mix traktatiebox. Hiermee help je jouw klanten gemakkelijk(er) kiezen voor een traktatie. Of beter nog; ze hoeven niet te kiezen.

 

Eenpersoonstaartjes

Het leuke van de traktatiebox is het variëren. Of het nu voor Vaderdag, een verjaardag thuis of een jubileum op je werk is, een traktatiebox is altijd handig. Perfect voor in de traktatiebox zijn de welbekende eenpersoonstaartjes. Dit kunnen onze eigen Beko Huysmerk cremégebakjes zijn, maar uiteraard kun je ook kiezen voor een zelfgemaakt taartje. Ga voor een schelpgebakje met room en vers fruit, een mini slofje met aardbeien of een tartelette met karamel en gebrande noten.

 

Luxe koeken

Naast de eenpersoonsgebakjes kun je uiteraard ook gaan voor luxe koeken. Deze zijn vaak wat groter dan een ‘koekje’, maar vaak wat minder zwaar dan een taartje. Kies voor stroopwafels omhuld met chocolade, bokkenpootjes in diverse kleuren en smaken of overheerlijke gevulde koeken met een krokante bodem.

 

Cadeautje voor het oog

Een traktatiebox is natuurlijk niets zonder de box. Presenteer de box als aan waar cadeautje met jouw persoonlijke dozen of ga voor een mooie doos met marmerlook of en box die past bij een commerciële feestdag of het seizoen. 

Traktatiebox

Alles voor jou als To Go aanbieder

Banketbakkers gevulde koek

Pastry Street

9127251

Inloggen
Inloggen
Ongebakken tartelettes 8cm

Pastry Street

9153791

Inloggen
Inloggen
Korstschelp rb 8 cm

Beko Huysmerk

8015360

Inloggen
Inloggen
Slof ovaal 9x5cm

Beko Huysmerk

8054395

Inloggen
Inloggen