VROLIJK PASEN

Het is bijna Pasen! Misschien staat je hoofd er nog niet helemaal naar, maar de kans is groot dat de consumenten dit moment wel willen aanpakken.

 

Veel gezinnen zitten thuis, samen. Eigenlijk best een goede situatie voor het organiseren van een paasontbijt of -lunch, maar ook voor het zoeken naar paaseieren. Hier kun je dus goed op inspelen. Wie weet kunnen wij je inspireren met wat ideeën. Zo kunnen we de consument toch trakteren op een vrolijk paasfestijn.

 

 

Paasontbijt – Als we aan Pasen denken, denken we ook vaak aan een paasontbijt. Hier kun je als bakker leuk op inspelen. Maak leuke ontbijtpakketjes en bezorg deze bij de mensen thuis. Wie wil dat nou niet? Een lekker ontbijt met verse croissants, broodjes en een sapje én dan ook nog eens thuis bezorgd!

 

.. of een paaslunch – In plaats van een paasontbijt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een lunchpakket. Hetzelfde principe én net zo lekker.

 

Paaseieren – We hebben het als kind allemaal gedaan; paaseieren zoeken. Een bezigheid die we ook nu nog steeds kunnen doen. In de tuin, maar ook gewoon door het gehele huis. Laat je klanten kennis maken met jouw paaseieren en stimuleer hem dé paastraditie voort te zetten.

 

Hazenactie – Chocoladepaashazen, het liefst zo groot mogelijk. De paasdroom van ieder kind! Organiseer een leuke kleur-winactie. Dit kun je doen door een mooie kleurplaat te verspreiden en hier een prijs aan te hangen. De mooiste tekening kun je belonen met een Chocoladepaashaas, of met een zak paaseieren. Laat kinderen de kleurplaten inleveren via een brievenbus.

 

Paas-high-tea – We zien het steeds meer; een high tea. En zeg nou zelf, dat kunnen wij toch ook realiseren? Biedt je klanten een high-tea pakket aan en laat hen het op een gewenst tijdstip ophalen. Leuk én lekker. De zoete en hartige hapjes heb je al in je assortiment, voeg hier wat lekkere thee aan toe en klaar is je pakket!