Go Donuts

We kunnen inmiddels wel zeggen dat donuts de hype voorbij zijn. Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken en ook op Instagram zie je de meest uitlopende creaties met donuts voorbij komen. En dat is ook precies de kracht van deze gefrituurde ronde deegring. Je geeft er in een handomdraai je eigen signatuur aan, je kan ze makkelijk aanpassen op een feestmoment en bovendien zijn ze ook nog eens verdraaid lekker!

Met welke donut smaakvariatie trek jij je klanten naar jouw winkel?


Natuurlijk begint het maken van Donuts met een goed basisrecept maar ze lenen zich ook erg goed om ingevroren in te kopen. De gesuikerde variant leg je zo hop in de vitrine van je winkel. Ga je voor de naturel variant dan zijn de decoratie variaties oneindig. Daarom geven wij je graag een aantal inspirerende voorbeelden zodat jij je een weg kunt banen in de wereld van de donut. 


Lemon poppy seed donut

Citroen maanzaad donut

De combinatie van citroen met maanzaad is op dit moment ongekend populair in cakes. Deze smaken zijn ook heel goed te verwerken in een donut, het frisse van citroen is namelijk een heerlijke tegenhanger ten opzichte van het vettige van de donut. 

Witte chocolade donut

Witte chocolade donuts

De echt zoetekauwen onder ons worden 100% zeker wild van deze combinatie. Een icing van witte chocolade met (gesuikerde) pinda’s, dat klinkt als iets wat een food craving zou kunnen worden vind je ook niet?

Gevulde donuts

Donut met fruitvulling

De gevulde variant van een donut, ook wel een Berliner bol, leent zicht perfect voor fruitvullingen. Met een smaak zoals aardbei zit je altijd goed,  maar je kan natuurlijk ook gaan voor een kersen- appel- of abrikozenvulling

Donkere chocolade donut

Chocolade donut

Een klassieker en niet voor niks; de donut met een donkere chocolade glacage. Je geeft er met gemak een twist aan door ‘m nog te garneren met een bresilienne van amandelen of crispearls

Ohja 5 juni is het Donut Dag, een mooi moment om de donut weer eens extra onder de aandacht te brengen van je klant of het te introduceren als nieuw (to go) product in jouw assortiment. 

Go Donuts

Donut gesuikerd

Beko Huysmerk

9114670

Donut natuur

Beko Huysmerk

9114688

Fruitvulling kersen

Beko Huysmerk

8027638

CED crispearls puur 4x0,8kg

Callebaut

8046018