Een ijsconcept om je vingers bij af te likken


Denk jij bij het horen van ijs meteen aan hoe je de perfecte structuur krijgt om een mooi bolletje te kunnen scheppen? Hoe je die speciale smaakcombinatie bereidt waar je klanten voor omlopen? Of dwalen jouw gedachten al af naar de mooiste ijspatisserie creaties? Mooi zo, dan kan Beko IJs je verder helpen. Wij zijn namelijk net zo gepassioneerd over het bereiden van ijs als jij!


Van de ideale ijsmix tot krakend krokante ijshoorntjes, van ijsbakjes en lepeltjes tot ijsscheppen, vitrines en machines. Bij Beko IJs vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Ook als je op zoek bent naar advies. Of je nu wilt starten met de verkoop van ijs of wanneer je als ervaren ijsbereider een partner zoekt met een breed assortiment met mooie en bekende Italiaanse A merken. We hebben het voor je. 


ONS ASSORTIMENT

Beko IJs Assortiment

Binnen ons assortiment vind je alles van ijsmix tot krakend krokant ijshoorntje.

INSPIRATIE

IJsinspiratie

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze recepten, how-to video's, ijsverhalen en meer.

IK WIL IJS!

Starten met ijs

Starten met ijs? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of bekijk de mogelijkheden.

IJSMACHINES

IJs machines

Machines in alle vormen en maten; wij kijken naar capaciteit, variaties en meer!

Dé ijsproducten voor het voorjaar

Frambozenpuree 6x1kg

Fruit Life

9054531

Caramello top gel 1,2kg

Linea Gel

9121706

IJspasta biscuit

Babbi

9125029DEZE BAKKERS GINGEN JE VOOR

De 7 Heerlijkheden - Nederhorst Den Berg

"Beko IJs is een totaalconcept, dus dat heeft me ontzettend veel zoek- en denkwerk bespaard. Via een 10-stappen-plan loop je samen met een vertegenwoordiger van Beko alles door wat bij de bereiding en verkoop van ijs komt kijken"

La Toscana - Eindhoven

"Via het complete ijsconcept van Beko worden de gewenste grondstoffen bij ons afgeleverd vanuit Veghel. We werken al jaren met hen samen en dat bevalt ons uitstekend!"

Banketbakkerij Van de Vrande - Rotterdam

"Binnen 5 maanden was de ijshoek, gecombineerd met de productieruimte voor chocolade een feit. In het voorjaar van 2021 kan er dagelijks gekozen worden uit minimaal 20 smaken ijs, vers in de vitrine."DE LEKKERSTE IJSVERHALEN