HET UNIEKE TOTAALVERHAAL VAN BEKO IJS

Ben jij net zo gepassioneerd over het bereiden van ijs als wij? Dan zit je bij Beko IJs goed! Hier vind je alles wat je nodig hebt, van grondstoffen tot gereedschappen én uiteraard advies. 

IJs favorieten

Bosbessenpuree 6x1kg

Fruit Life

9055091

Inloggen
Inloggen
Slagroom 35% zs

Debic

8040436

Inloggen
Inloggen
Melkpoeder 26%

Nedgold

8040431

Inloggen
Inloggen

Advies van onze ijsspecialisten

Wil jij starten met ijs maar weet je niet waar je moet beginnen? Of maak jij al de lekkerste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Mail naar onze ijsspecialisten Jan of Daniël en stel al je vragen over ijs. Met één-op-één advies helpen we jou om samen de mooiste producten te maken!

Mail voor advies

Meer weten over Beko IJs?

Wie wil starten met de productie en verkoop van ijs, moet over veel dingen nadenken. Welke machines schaf je aan, welke grondstoffen zijn het beste, welke opleiding heb je nodig en hoe ga je jouw ijs verkopen of verpakken? Beko IJs helpt je met al deze vragen. Lees er meer over in ons informatieboekje.

Bekijk het ijsboekje

DEZE IJSBEREIDERS GINGEN JE VOOR


De 7 Heerlijkheden - Nederhorst Den Berg

"Beko IJs is een totaalconcept, dus dat heeft me ontzettend veel zoek- en denkwerk bespaard. Via een 10-stappen-plan loop je samen met een vertegenwoordiger van Beko alles door wat bij de bereiding en verkoop van ijs komt kijken"


La Toscana - Eindhoven

"Via het complete ijsconcept van Beko worden de gewenste grondstoffen bij ons afgeleverd vanuit Veghel. We werken al jaren met hen samen en dat bevalt ons uitstekend!"


Banketbakkerij Van de Vrande - Rotterdam

"Binnen 5 maanden was de ijshoek, gecombineerd met de productieruimte voor chocolade een feit. In het voorjaar van 2021 kan er dagelijks gekozen worden uit minimaal 20 smaken ijs, vers in de vitrine."

Dé groothandel voor alles om zelf ijs te maken 

Als groothandel voor échte ijsbereiders weten wij als geen ander dat alleen de beste grondstoffen, gereedschappen en verpakkingen goed genoeg zijn voor jou. Met ons breed en gevarieerd assortiment grondstoffen kan je zelf het lekkerste ijs bereiden. Van de basisgrondstoffen suiker en slagroom, tot de lekkerste ijsgrondstoffen voor pasta’s en mixen. Maar ook de beste ijsgereedschappen en -verpakkingen vind je terug in het assortiment. Ontdek het allemaal in het assortiment van Beko IJs.


Online ijsgrondstoffen bestellen

Bij Beko IJs vind je alles gemakkelijk en overzichtelijk om aan de slag te gaan met ijs. En of je nu net begint met het maken van ijs of al even bezig bent, wij zijn er voor iedereen die net zo gepassioneerd is over ijs als wij. Naast onze (basis)grondstoffen, bieden wij ook een ruim assortiment ijs gereedschappen en -verpakkingen aan. Want niet alleen je ijs moet er mooi uitzien, maar waar het in gepresenteerd wordt natuurlijk net zo. Ook de krokantste hoorntjes, wafels en bekers vind je terug in ons assortiment. Bestel eenvoudig en snel op onze webshop!


Zelf ijs maken

Zelf aan de slag met het maken van het lekkerste (room) ijs. Bestel al jouw benodigdheden via onze webshop en de bezorger staat binnen no time bij je op de stoep. Wil je liever eerst advies ontvangen over hoe je het beste kunt beginnen of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op of bekijk onze ijstrainingen die op het programma staan. 


Op zoek naar inspiratie? Bekijk al onze ijsrecepten en ga direct zelf aan de slag met de juiste ingrediënten en benodigdheden. Haal alles uit je (ijs)zaak met Beko IJs!