Ontdek de chocolatier in jezelf

Wil je graag aan de slag met het creëren van je eigen chocoladewerk? Weet je niet waar je moet beginnen? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel. 


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers. 

De beste grondstoffen om de lekkerste creaties te maken.

De mooiste verpakkingen voor jouw assortiment.

Handige gereedschappen en onmisbare machines.

Van basiscursus tot thema masterclass.

Liefde voor iedereen!

Chocolade is er voor iedereen, chocolade is er altijd!

Het voorjaar staat net als ieder jaar in het teken van liefde, voor je familie en vrienden, maar in het speciaal voor de liefste moeder en beste vader! Dit jaar staat staat liefde voor iedereen centraal. Liefde voelen en uiten kan namelijk voor iedereen. Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun dierbaren te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met Moederdag, Vaderdag én met de Chocolate Wishes eenvoudig en snel op inspelen.


Wil jij aan de slag met liefde voor iedereen?

Chocolade Compleet biedt je alle benodigdheden om dit jaar liefdevol uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een set chocoladegereedschap voor Vaderdag. Geef hier een eigen draai aan door het gereedschap in een 'kistje' te plaatsen. Of verras de vaders met een chocolade voetbalschoen en vrolijke, liefdevolle decoraties.


Opvallende en unieke chocoladerepen creëren is gemakkelijk door de GK-doosjes van Beko Verpakkingen, spuit hier direct je chocolade in en ‘schrijf’ met een cornetje een persoonlijke boodschap namens je klant. Ook lolly’s doen het erg goed in tijden van liefde. Ze zijn gemakkelijk te presenteren in de lolliehouder, verpak ze in een blokzakje of laat de kleine fijnproevers ze direct opsmikkelen. 


Chocolade Compleet favorieten

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

PowerFlowers geel 50 gram

Mona Lisa

9130733

Ruby RB1 chocolade callets

Callebaut

9094015

Gold chocolade callets 4x2,5kg

Callebaut

9080457

Oranje pencils XL

Mona Lisa

9124114

Chocolade vulling Cara Crakine

Cacao Barry

9043779


Laat je inspireren en ga zelf aan de slag! 


Zeg het met chocolade! Ontdek deze leuke repen. 

Ga aan de slag met de lekkerste chocolade, brood en patisserie recepten.
Laat je inspireren door de chocoladecreaties van collega's. 

Krijg stap voor stap alle technieken onder de knie.