Ontdek de chocolatier in jezelf

Wil je graag aan de slag met het creëren van je eigen chocoladewerk? Weet je niet waar je moet beginnen? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel. 


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers. 

De beste grondstoffen om de lekkerste creaties te maken.

De mooiste verpakkingen voor jouw assortiment.

Handige gereedschappen en onmisbare machines.

Van basiscursus tot thema masterclass.

O, kom er eens kijken!

Wist je dat 93% van de consumenten zichzelf omschrijft als chocoladeliefhebber? En dat meer dan 7 op 10 consumenten graag meer chocolade in het assortiment van de bakkerij ziet? De interesse is enorm, evenals de waardering voor het ambacht!


Chocolate Academy Chef, Ton Jongejan, heeft een kleurrijk, creatief en onderscheidend assortiment gevulde chocoladeletters ontwikkeld. In de video hiernaast legt hij uit hoe je witte chocoladeletter met speculaasvulling maakt. Klik hier voor het volledige recept en ontdek de kunstenaar in jezelf!

Ga nu aan de slag!

Couverturebak 6 ltr

Beko Techniek

9132923

Nergens goedkoper
Chocoladeletter alfabet 200 gr

Beko Techniek

9133205

Speculaaskruiden

Polak

8032757

Metalic poeder goud voor choc.

Mona Lisa

9130741

CEM crispearls melk 4x0,8kg

Callebaut

9035824

CED crispearls puur 4x0,8kg

Callebaut

8046018

Witte chocolade callets W2

Callebaut

8045291

FNML0540 tintoretto melk

Callebaut

9046806


Laat je inspireren en ga zelf aan de slag! 


Ga aan de slag met de lekkerste chocolade, brood en patisserie recepten.
Laat je inspireren door de chocoladecreaties van collega's. 

Krijg stap voor stap alle technieken onder de knie.