OVER CHOCOLADE COMPLEET

Ben jij nieuwsgierig naar de wondere wereld van chocolade en hoe jij het werken met chocolade kunt integreren in jouw bedrijf? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Van nieuwe vaardigheden en inspiratie tot de juiste gereedschappen, grondstoffen en verpakkingen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel.


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers.

CHOCOLADELETTERS VOOR DE STOERSTE VADERS!

Liefde in de vorm van chocolade!

Ook dit jaar vieren we Vaderdag gezellig samen met onze dierbaren. En daar hoort lekkers van de bakker bij om te kunnen smullen!. Onze eigen chef Martin Ambachtsheer maakte speciaal voor onze vaders deze Vaderdag letters. Hij ging ook aan de slag met de gevulde bonbons; met koffiesmaak, een variant met sinaasappelsmaak en bonbons met pindakaas en blauwe bes. Zo creëerde hij wat nieuws van de bekende chocoladeletters in het najaar en een heerlijke chocolade traktaties om te delen met onze dierbare vader en andere geliefden!


Wil jij aan de slag met deze Vaderdag items?

Chocolade Compleet biedt je alle benodigdheden om dit jaar flink uit te pakken. Van chocoladedecoraties tot recepten voor de leukste variaties voor jouw chocoladeletters en lekkers voor Vaderdag, met de mooie toepassingen en decoraties.

Chocolade Compleet Vaderdag

Chocoladevorm voetbalschoen

Beko Techniek

9143905

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

Chocovorm gereedschap 5-delig

Beko Techniek

9143083

Chocovorm wish best dad ever

Beko Techniek

9136220

Logo ik hou van papa chocopuur

Mona Lisa

9140173

ASSORTIMENT

STARTEN MET CHOCOLADE

Ben jij benieuwd wat Chocolade Compleet voor jou kan betekenen? Wij hebben alles in huis om je te helpen starten met chocolade. Van chocolade cursussen tot persoonlijk advies, lees hier de mogelijkheden voor jou. 

DEZE CHOCOLATIERS GINGEN JE VOOR


Echte Bakker Piet Daane - Vlissingen

"Van smeltbak tot 3 continue tempereermachines! Eigen gemaakte chocolade heeft gezorgd voor een completer assortiment en daarnaast zit er ook een mooie marge op. We blijven vernieuwen en onszelf uitdagen."


Banketbakkerij Van de Vrande - Rotterdam

"We staan in het zicht van de klant chocoladewerk te maken en dat vinden ze fantastisch. Onze chocoladeomzet is verdrievoudigd en bovendien is het harstikke leuk om zelf chocolade te maken!"


Puur Posthuma - Wommels

"Na jaren de marmeren plaat ingeruild voor een tempereermachine. Dat, samen met de praktische ondersteuning op locatie vanuit Beko heeft ervoor gezorgd dat we binnen no time aan de slag konden. Bovendien is de kwaliteit nu constant en is er ruimte voor meer creativiteit."

LAAT JE INSPIREREN!

CHOCOLATE WISHES

“Chocolate Wishes” is een verzameling chocoladevormen van Chocolate World waarmee je lekkere en vooral leuke chocoladewensen voor jouw klanten kunt maken: een bedankje, een felicitatie, een gelukwens of echte chocolade kerstkaart. Lees hier verder voor meer informatie.

Chocolade Compleet favorieten

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

PowerFlowers geel 50 gram

Mona Lisa

9130733

Ruby RB1 chocolade callets

Callebaut

9094015

Gold chocolade callets 4x2,5kg

Callebaut

9080457

Oranje pencils XL

Mona Lisa

9124114

Chocolade vulling Cara Crakine

Cacao Barry

9043779