OVER CHOCOLADE COMPLEET

Ben jij nieuwsgierig naar de wondere wereld van chocolade en hoe jij het werken met chocolade kunt integreren in jouw bedrijf? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Van nieuwe vaardigheden en inspiratie tot de juiste gereedschappen, grondstoffen en verpakkingen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel.


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers.

CHOCOLADE KUSJES VOOR JOUW VALENTIJN

Chocolade is er voor iedereen en altijd!

Het voorjaar staat net als ieder jaar in het teken van liefde, voor je familie en vrienden, voor de liefste moeder en beste vader. Natuurlijk voor iedereen die een chocoladekus verdient! Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun dierbaren te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met deze chocolade kusjes op in spelen. Drie varianten met ieder een andere chocoladevorm én verrassende vullingen. Neem de frambozen vulling in de rode kus, een karamel kus of een lekker krokant kusje


Wil jij aan de slag met deze chocolade kusjes?

Chocolade Compleet biedt je alle benodigdheden om dit jaar liefdevol uit te pakken. Van chocoladevormen voor bonbons in de vorm van kusjes, tot recepten voor de heerlijke smaken met de mooie toepassingen om de kusjes te decoreren.

Chocolade kusjes

Chocovorm lippen facet CW1937

Beko Techniek

9137960

Chocovorm lippen kissme CW1297

Beko Techniek

9151593

Gouden decoratie poeder

Mona Lisa

9130741

Cara crakine 4x5kg

Cacao Barry

9045037

Chocovorm lippen CW2351

Beko Techniek

9151585

Frambozenpuree 6x1kg

Fruit Life

9054531

Cacaoboter in druppelvorm

Callebaut

9048756

ASSORTIMENT

STARTEN MET CHOCOLADE

Ben jij benieuwd wat Chocolade Compleet voor jou kan betekenen? Wij hebben alles in huis om je te helpen starten met chocolade. Van chocolade cursussen tot persoonlijk advies, lees hier de mogelijkheden voor jou. 

DEZE CHOCOLATIERS GINGEN JE VOOR


Echte Bakker Piet Daane - Vlissingen

"Van smeltbak tot 3 continue tempereermachines! Eigen gemaakte chocolade heeft gezorgd voor een completer assortiment en daarnaast zit er ook een mooie marge op. We blijven vernieuwen en onszelf uitdagen."


Banketbakkerij Van de Vrande - Rotterdam

"We staan in het zicht van de klant chocoladewerk te maken en dat vinden ze fantastisch. Onze chocoladeomzet is verdrievoudigd en bovendien is het harstikke leuk om zelf chocolade te maken!"


Puur Posthuma - Wommels

"Na jaren de marmeren plaat ingeruild voor een tempereermachine. Dat, samen met de praktische ondersteuning op locatie vanuit Beko heeft ervoor gezorgd dat we binnen no time aan de slag konden. Bovendien is de kwaliteit nu constant en is er ruimte voor meer creativiteit."

LAAT JE INSPIREREN!

CHOCOLATE WISHES

“Chocolate Wishes” is een verzameling chocoladevormen van Chocolate World waarmee je lekkere en vooral leuke chocoladewensen voor jouw klanten kunt maken: een bedankje, een felicitatie, een gelukwens of echte chocolade kerstkaart. Lees hier verder voor meer informatie.

Chocolade Compleet favorieten

Chocovorm wish i love you

Beko Techniek

9136254

PowerFlowers geel 50 gram

Mona Lisa

9130733

Ruby RB1 chocolade callets

Callebaut

9094015

Gold chocolade callets 4x2,5kg

Callebaut

9080457

Oranje pencils XL

Mona Lisa

9124114

Chocolade vulling Cara Crakine

Cacao Barry

9043779