Ontdek de chocolatier in jezelf

Wil je graag aan de slag met het creëren van je eigen chocoladewerk? Weet je niet waar je moet beginnen? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel. 


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers. 

De beste grondstoffen om de lekkerste creaties te maken.

De mooiste verpakkingen voor jouw assortiment.

Handige gereedschappen en onmisbare machines.

Van basiscursus tot thema masterclass.

Liefde voor iedereen!

Chocolade is er voor iedereen, chocolade is er altijd!

Het voorjaar staat net als ieder jaar in het teken van liefde, voor je familie en vrienden, maar in het speciaal voor de liefste moeder en beste vader! Dit jaar staat staat liefde voor iedereen centraal. Liefde voelen en uiten kan namelijk voor iedereen. Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun dierbaren te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met Moederdag, Vaderdag én met de Chocolate Wishes eenvoudig en snel op inspelen.


Wil jij aan de slag met liefde voor iedereen?

Chocolade Compleet biedt je alle benodigdheden om dit jaar liefdevol uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe chocolade-pump voor Moederdag. Geef hier een eigen draai aan door hem te vullen met truffels en geef de pump een opvallende kleur! Of verras de moeders met een heerlijke Ruby cheesecake, gedecoreerd met crisppearls.


Opvallende en unieke chocoladerepen creëren is gemakkelijk door de GK-doosjes van Beko Verpakkingen, spuit hier direct je chocolade in en ‘schrijf’ met een cornetje een persoonlijke boodschap namens je klant. Ook lolly’s doen het erg goed in tijden van liefde. Ze zijn gemakkelijk te presenteren in de lolliehouder, verpak ze in een blokzakje of laat de kleine fijnproevers ze direct opsmikkelen. 


Chocolade Compleet Moederdag

ML Banner i love you wit 264st

Mona Lisa

9138962

Mama red heart choco. puur

Mona Lisa

9140069

Ik hou van mama choco puur

Mona Lisa

9124309

Chocovorm magn.pump 170x161x75

Beko Techniek

9137898

Chocovorm wish best mom ever

Beko Techniek

9136211

Chocovorm love 33x22,5x16

Beko Techniek

9137951


Laat je inspireren en ga zelf aan de slag! 


Zeg het met chocolade! Ontdek deze leuke repen. 

Ga aan de slag met de lekkerste chocolade, brood en patisserie recepten.
Laat je inspireren door de chocoladecreaties van collega's. 

Krijg stap voor stap alle technieken onder de knie.