HET UNIEKE TOTAALVERHAAL VAN CHOCOLADE COMPLEET

Werken met chocolade is fantastisch. Heb je er eenmaal van geproefd, dan ben je verkocht. En wil je altijd weer verder. Wil je er professioneel het beste uithalen, dan kies je voor Chocolade Compleet. Waar je alles vindt om je chocoladedromen in de praktijk te brengen. 

Pasen: het chocoladefeest van het jaar

Met Pasen om de hoek is het tijd om onze chocolade creativiteit weer te laten sprankelen we hebben een paar leuke recepten en ideeën uitgewerkt binnen Chocolade Compleet. Bekijk ze snel!

Ga naar recepten

Onze chocoladespecialist

Martin is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend, en enthousiast. Hij heeft antwoord op alles wat je maar kunt vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met machines? Mail ons en stel al je vragen over chocola.

Mail Martin

DEZE CHOCOLATIERS GINGEN JE VOOREchte Bakker Piet Daane - Vlissingen


"Van smeltbak tot 3 continue tempereermachines! Eigen gemaakte chocolade heeft gezorgd voor een completer assortiment en daarnaast zit er ook een mooie marge op. We blijven vernieuwen en onszelf uitdagen."Banketbakkerij Van de Vrande - Rotterdam


"We staan in het zicht van de klant chocoladewerk te maken en dat vinden ze fantastisch. Onze chocoladeomzet is verdrievoudigd en bovendien is het harstikke leuk om zelf chocolade te maken!"Puur Posthuma - Wommels


"Na jaren de marmeren plaat ingeruild voor een tempereermachine. Dat, samen met de praktische ondersteuning op locatie vanuit Beko heeft ervoor gezorgd dat we binnen no time aan de slag konden. Bovendien is de kwaliteit nu constant en is er ruimte voor meer creativiteit."
Chocolade Compleet favorieten

Chocolade vulling Cara Crakine

Cacao Barry

9043779

Inloggen
Inloggen
Oranje pencils XL

Mona Lisa

9124114

Inloggen
Inloggen
Ruby RB1 chocolade callets

Callebaut

9094015

Inloggen
Inloggen
PowerFlowers geel 50 gram

Mona Lisa

9130733

Inloggen
Inloggen
Bonbonvorkje 2-t

Karl Fritz

9133221

Inloggen
Inloggen

Raad bij chocoladeverwerking

Het werken met chocolade roept bij veel mensen dezelfde vragen op. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet met een tutorial als uitleg. Wellicht ben je hier ook al mee geholpen. Dus ga zelf aan de slag en laat de kunstenaar in jezelf naar boven komen!

Bekijk tutorials

LAAT JE INSPIREREN DOOR COLLEGA'S!