HET UNIEKE TOTAALVERHAAL VAN BEKO KOFFIE

Gemakkelijk meer omzet maken? Verkoop koffie en thee met wat lekkers en laat mensen ook buitenshuis genieten van jouw creaties. Beko Koffie heeft alle kennis en benodigdheden in huis om jou succesvol met koffie en thee op weg te kunnen helpen. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van grondstoffen tot machines én uiteraard advies. 


Advies op maat

Wellicht heb je het al eens overwogen; een koffiecorner in jouw zaak, omdat je langs een fietsroute zit, er dagelijks veel wandelaars passeren of omdat je een perfect plekje vrij hebt voor zitjes. Wij denken graag met je mee; welke machine heb je nodig, welke koffie kun je het beste schenken en hoe ga je dit serveren? Laat ons weten dat je interesse hebt.

Bekijk koffieboekje

Koffiebonen

Espr.bonen Medium 6x1kg

Douwe Egberts

9102468

Inloggen
Inloggen
Espr.bonen Dark 6x1kg

Douwe Egberts

9102476

Inloggen
Inloggen
Espr.bonen Intens Sel 6x1kg

Douwe Egberts

9102505

Inloggen
Inloggen
Espr.bonen Smooth Sel 6x1kg

Douwe Egberts

9102492

Inloggen
Inloggen

Het Bakkerscafé

Voor wie nog een stap verder wil gaan dan koffie, hebben wij ons Bakkerscafé ontwikkeld. Laat jouw klanten van je heerlijk ambachtelijke producten genieten onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of een versgeperst sapje. Verkoop vers belegde broodjes en haal ook klanten naar binnen rond de lunchtijd! Meer weten? Bekijk snel ons Bakkerscafé.

Lees meer

DEZE KOFFIEBEREIDERS GINGEN JE VOORBrood by Alex - Utrecht

"Eerst een L'or cupmachine geplaatst, gewoon om het eens uit te proberen. Maar door de goede koffieverkoop hebben we inmiddels een Barista One aangeschaft. Koffie verkoopt zichzelf!"Bakkerij Meinsma - Balk

"Wij hebben geen terras, alleen een bankje voor de winkel. Toch verkopen we ongeveer 25 koppen koffie to go per dag, natuurlijk in combinatie met wat lekkers. Dit hadden we echt eerder moeten doen."Bakkerij Kluft - Makkum

"Wij hebben onze koffiemachine in drie maanden tijd terugverdiend. Koffie is een mooie margemaker én het zorgt voor extra bijverkoop. Veel klanten kopen een gebakje of broodje bij hun koffie."


Over Beko Koffie

Beko Koffie, opgericht omdat wij net als een groot deel van Nederland houden van koffie. Gemiddeld drinken we met elkaar 4 koppen koffie per dag. En natuurlijk kan je dit lekker vanuit huis drinken, maar een koffie to go of een koffiecorner met wat lekkers is wel wat gezelliger. Haal meer omzet uit je onderneming door in te spelen op de koffietrend. Wij helpen jou graag met het zetten van hét perfecte kopje koffie. Dit natuurlijk met de lekkerste koffiebonen, koffiecups of vloeibare koffie. Je vindt het allemaal terug in ons Beko Koffie assortiment. 


Assortiment

Naast ons brede koffieassortiment hebben wij ook gedacht aan de theeliefhebbers. Om niet alleen de koffieleuters te bedienen, hebben wij ook een prachtig en breed thee-assortiment. Maar daar houdt het niet op. Want zowel koffie als thee drink je niet zomaar. Ook het mooiste servies vind je terug in ons assortiment. Liever kiezen voor koffie to go? Bestel gemakkelijk en snel onze koffiebekers en deksel voor to go. 


Haal de barista in jezelf naar boven en maak de lekkerste koffies met onze diverse toebehoren. Kies voor onze heerlijke siropen om zo een lekkere macchiato of cappuccino te verkopen. En maak het af met je eigen verrukkelijke bakcreaties. 


Online koffie bestellen voor jouw zaak

Bij Beko Koffie bestel je gemakkelijk en snel al jouw benodigdheden online in onze webshop. Ons assortiment koffie, koffiemachines, thee en toebehoren is niet alleen geschikt voor de ondernemer die al jaren met koffie werkt, maar ook voor de starter!


Wil je beginnen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een plan en kijken mee naar de mogelijkheden voor jouw zaak.


Naast ons brede assortiment helpen wij je ook graag aan vernieuwde koffie inspiratie. Bekijk onze heerlijke recepten, inspiratietours en blogberichten. Samen halen we meer uit jouw onderneming, met Beko Koffie.