MONA LISA
SHAPE IT, COLOR IT, TEXTURE IT, FLAVOR IT
Een verzameling inspirerende decoraties
Onder Mona Lisa vinden bakkers, patissiers en chocolatiers een zeer uitgebreid assortiment garneringen, decoraties, strooisels en aanzetsels. Het is een verzameling inspirerende decoraties die zijn ontwikkeld om eenvoudig Vorm, Kleur, Textuur en Smaak toe te voegen aan al jouw zoete lekkernijen.
Laat je inspireren door deze concepten

Laat je inspireren door Ruby
Na donker, melk en wit, is er Ruby RB1, de 4de chocoladesoort van Callebaut. Met zijn ruby kleur, intense fruitigheid en frisse, zure toetsen nodigt ruby RB1 uit om te experimenteren met totaal nieuwe creaties en pairings voor chocolaterie, desserten en patisserie.

Chocolade paaseieren
Chef Ton Jongejan ontwikkelde deze heerlijke chocolade paaseieren, hol maar toch gevuld! Verras je klanten met deze chocolade eieren vol smaak en knapperige texturen. En niet te vergeten, deze 5 kleuren staan prachtig op jouw toonbank!

Bakkerij Best-sellers: Editie 1
Onze Chefs inspireren je graag om op een eenvoudige manier toch een onderscheidend gebaksassortiment te creëren. Door jouw populaire klassiekers in een nieuwe jasje te steken maak je je assortiment klaar voor de nieuwe generaties.