MONA LISA

SHAPE IT, COLOR IT, TEXTURE IT, FLAVOR IT

Een verzameling inspirerende decoraties

Onder Mona Lisa vinden bakkers, patissiers en chocolatiers een zeer uitgebreid assortiment garneringen, decoraties, strooisels en aanzetsels. Het is een verzameling inspirerende decoraties die zijn ontwikkeld om eenvoudig Vorm, Kleur, Textuur en Smaak toe te voegen aan al jouw zoete lekkernijen. 

Voorjaarsbrochure 2024

Laat je inspireren met de gloednieuwe voorjaarsbrochure en ontdek de mogelijkheden van de decoratieve ontwerpen die je hard sneller zullen doen kloppen.

Bekijk de brochure

Onze hardlopers

Snobinettes pure chocolade

Mona Lisa

9077426

Inloggen
Inloggen

Voorjaar

Ontdek de leukste decoraties om jouw assortiment helemaal voorjaar-proof te maken! Bekijk onze vrolijke bijtjes, bloemen en nog veel meer...

Bekijk de producten

Voorjaar

Ontdek de leukste decoraties om jouw assortiment helemaal voorjaar-proof te maken! Bekijk onze bijtjes en veel meer...

Bekijk de producten

BETOVEREND VOORJAAR

Ontdek de betovering van de lente en Pasen met onze prachtige Mona Lisa chocoladedecoraties! Hartjes, bloemetjes, allemaal in vrolijke kleuren en nog veel meer wachten op je in ons betoverende assortiment. 

Liefdevolle decoraties

Cake tops heart choco puur

Mona Lisa

9125213

Inloggen
Inloggen
Heart romance choco 200st

Mona Lisa

9138954

Inloggen
Inloggen
Super pa chocolade wit

Mona Lisa

9154081

Inloggen
Inloggen
Heart shape white pink ch.wit

Mona Lisa

9154090

Inloggen
Inloggen
Super mama chocolade wit

Mona Lisa

9154073

Inloggen
Inloggen

Vier de liefde voor mama

Verhoog de liefde en feestvreugde met ons complete assortiment voor Moederdag! Van fijne hartjes tot sprinkels, schildjes en zoetigheden en nog zo veel meer. Maak met deze chocoladedecoraties zoete wonderen waar iedereen versteld van zal staan!

Bekijk de producten

DECORATIES DIE NIET VERGETEN MOGEN WORDEN

Naast Pasen, Moederdag en Koningsdag zijn er natuurlijk nog heel wat momenten waar chocolade decoratie net die extra touch kunnen geven. Denk maar aan een geboorte, babyshower of gender reveal. Of wil je misschien al ideeën opdoen voor jouw zomer assortiment? Bekijk het hier.

Feestjes in het voorjaar

Vlag en wimpel rond marsep.

Mona Lisa

9141900

Inloggen
Inloggen
Roze speen decoratie 120st

Mona Lisa

9131939

Inloggen
Inloggen
Blauwe kinderwagen deco 90st

Mona Lisa

9131963

Inloggen
Inloggen
Bloem decoratie assorti 144st

Mona Lisa

9140536

Inloggen
Inloggen
Roze kinderwagen deco 90st

Mona Lisa

9131955

Inloggen
Inloggen
Paarse mini bloem deco 160st

Mona Lisa

9131980

Inloggen
Inloggen
Striped hearts red witte choc.

Mona Lisa

9140288

Inloggen
Inloggen
Happy star

IBC

9200025

Inloggen
Inloggen

HET VOORJAAR TOEPASSEN

Inspiratie voorjaar
Inspiratie voorjaar
Inspiratie voorjaar
Inspiratie Pasen
Inspiratie strooisels

Beko Groothandel en Mona Lisa

Met de mooiste decoraties van Mona Lisa haal jij het beste uit jouw creaties. Geef je taart of gebak net dat beetje éxtra met de verfijnde en smaakvolle chocolade decoraties van Mona Lisa. Bij Beko Groothandel bieden wij een ruim assortiment waarmee elke creatie niet alleen overheerlijk smaakt, maar er ook nog eens prachtig uitziet.


De beste decoraties voor jou

Waar ooit het idee ontstond om kant-en-klare chocoladeschaafsel aan te bieden, is het inmiddels uitgegroeid tot een compleet aanbod van diverse chocolade decoraties. Chef Peter, de oprichter, werd geïnspireerd door de kunst van Leonardo da Vinci en combineerde kunst, wetenschap en technologie met chocolade. Het resultaat, zijn bekende Tulip Cup werd geboren. Mona Lisa is een eerbetoon aan het wereldberoemde schilderij van da Vinci. Mona Lisa helpt bakkers, patissiers, ijsbereiders en chocolatiers met het verfijnen van hun creaties.


Assortiment

Bij Beko Groothandel bieden wij een ruim assortiment producten aan van Mona Lisa. Met dit brede assortiment kunnen patissiers, ijsbereiders, bakkers en chocolatiers aan de slag voor met eigen creaties. Ook is rekening gehouden met bepaalde seizoenen en feestdagen. Zo kan je op die manier verder inspelen met jouw producten. Denk bijvoorbeeld aan hartjes decoratie met Valentijnsdag of Moederdag en aan bloemetjes voor de Pasen of het voorjaar. Op die manier kan jij voor elk seizoen en elke feestdag jouw klanten verrassen met de mooiste chocoladedecoraties voor jouw producten.