De vraag naar vegan neemt toe

In de afgelopen jaren is de vraag naar veganistische producten exponentieel gestegen, en de bakkerij-branche is geen uitzondering. Steeds meer mensen kiezen ervoor om dierlijke producten te vermijden en zoeken naar heerlijke alternatieven die voldoen aan hun dieetbehoeften zonder concessies te doen aan smaak en textuur. Bakels heeft hun innovatie en expertise ingezet om een reeks vegan bakkerij producten te ontwikkelen die aan de verwachting van een lekkere smaak voldoen. 

Vegan gele roompoeder


Een van de opvallende prestaties van Bakels in dit segment is de introductie van Vegan Gele Roompoeder. Gele room is een essentieel ingrediënt in veel geliefde gebakjes en taarten, maar traditionele gele room bevat vaak eieren en zuivel. Met het vegan gele roompoeder van Bakels kunnen bakkers nu een rijke en romige vulling creëren zonder enige dierlijke ingrediënten. Het resultaat is een gele room die zijdezacht is en moeiteloos kan worden gebruikt in diverse toepassingen, zoals tompoucen,  eclairs, taarten en puddingbroodjes.


Bakels heeft een Vegan Cakemix. Deze mix combineert gemak met smaak. De Vegan Cakemix van Bakels staat bekend om zijn luchtige textuur en heerlijke smaak, waardoor het perfect geschikt is voor het maken van American brownies, cupcakes, muffins, en andere cakevarianten. 


Een ander indrukwekkend product uit de veganistische lijn van Bakels is de Vegan Fond Royal. Deze mix is geschikt voor het maken van een vegan bavaroise. Door het toevoegen van een Frisfruit kersen of aardbei wordt deze bavaroise een gewaarde vegan vulling van uw gebak. 


Vegan nu echt lekker!


Het is opmerkelijk hoe ver de ontwikkeling van veganistische bakkerij producten is gekomen. Bakels heeft bewezen dat vegan nu echt lekker kan zijn, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit en smaak. Hun toewijding aan innovatie heeft hen in staat gesteld om veganistische alternatieven te creëren die niet alleen voldoen aan de vraag van de groeiende markt, maar ook de harten veroveren van zowel veganisten als niet-veganisten.