De wereld van bakkers, patissiers en chocolatiers is flink in beweging. Maar wat speelt er precies? Wat kun je ermee? En hoe blijf je bij? Je hebt het al druk genoeg. Gelukkig heb je voortaan Rise!

 

Initiatiefnemer Beko presenteert met trots het allereerste nummer van je nieuwste bron van inspiratie. Dit is hét magazine dat je lekker bijpraat over de laatste ontwikkelingen. Beter nog: hét magazine dat je laat zien hoe collega-professionals het doen en dat je telkens weer op ideeën brengt om je zaak naar nieuwe hoogten te laten rijzen. Rise! komt als geroepen.

 

Bijzondere verhalen

Elk bedrijf kan een topbedrijf worden. Rise! licht bijzondere verhalen uit zodat iedereen er van kan leren en zich kan laten inspireren. Zit je daar op te wachten? Zeker wel! Je bent zo druk met je dagelijks werk dat je, begrijpelijk, weinig tijd hebt om zelf steeds weer de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied bij te houden. Terwijl dat zo belangrijk is. Wie zich niet weet te onderscheiden, kan het heel moeilijk gaan krijgen.

 

De meest uiteenlopende onderwerpen

Iedere keer weer zal Rise! bol staan van de meest uiteenlopende onderwerpen. Van het verwenmoment dat alleen maar belangrijker wordt tot de opkomst van plantaardig als gezonder alternatief. Met Rise! ga je de grens over om te kijken hoe bakkers, patissiers en chocolatiers het in andere landen doen. Tot slot wil Rise! je van alles leren over ingrediënten, hun herkomst en nieuwe toepassingen. Noem het bijscholing in magazinevorm.