Dawn Compound Yuzu: Dé trendsmaak voor 2024!

Dawn Compound Yuzu

Dé trendsmaak voor 2024!

Yuzu; heb jij er al van gehoord? In 2024 kun je niet meer om deze trendsmaak heen! Yuzu is een citrusvrucht die zijn oorsprong vindt in Azië en kan het best worden omgeschreven als het lelijke broertje van de citroen. Qua uiterlijk steelt deze vrucht misschien niet direct de show, maar qua smaak des te meer!


In Foodservice is yuzu al een graag geziene gast in desserts, sauzen en cocktails, maar ook in gebak kun je het sap van deze vrucht perfect gebruiken. Deze Japanse yuzu heeft een bijzonder lekkere smaak en is zoeter dan citroen en frisser dan mandarijn. 


Dawn Foods introduceert; Compound Yuzu.  

Een overheerlijke aromapasta met intense Yuzu-smaak, geschikt voor het op smaak brengen van banket, ijs en bonbons. Ontworpen om de zintuigen te prikkelen, brengt onze Yuzu Compound een harmonieuze balans van zoet en zuur, waardoor elke hap een onvergetelijke ervaring wordt. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN DAWN COMPOUND YUZU 

✔ Geconcentreerde aromapasta 

✔ Japanse citrusvrucht; zoeter dan citroen, frisser dan mandarijn 

✔ Intense Yuzu-smaak 

✔ Natuurlijke kleur- en smaakstoffen 

✔ Voor het op smaak brengen van banket, ijs en bonbons 

Of je nu kiest voor een luchtige Yuzu cake bar, een wereldse Yuzu-cheesecake of een klassiek Yuzu-bolgebakje, de subtiele nuances van de Dawn Yuzu Compound zullen je verrassen! 

Dawn Compound Yuzu

Compound yuzu

Dawn

9208123

Inloggen
Inloggen