Dit is hoe goed vegan kan zijn!

Maak heerlijk veganistisch gebak met de nieuwe plantaardige topping van Debic

De afgelopen paar jaar is veganisme steeds populairder geworden. En als bakker of patissier wil je iedereen heerlijke producten kunnen aanbieden. Ongeacht of klanten dieetwensen hebben of speciale producten willen die bij hun levensstijl passen. Als specialist kun jij je onderscheiden door veganistische producten aan jouw assortiment toe te voegen, zodat je kunt voldoen aan de behoeften van jouw bestaande klanten en nieuwe klanten kunt aantrekken. De nieuwe Debic Vegantop biedt je de perfecte veganistische topping.

Wat is vegan nou precies?

Veganisten kiezen ervoor geen zuivel, eieren of andere producten van dierlijke oorsprong te consumeren en zien, net als vegetariërs, ook af van het eten van vlees. Veganisme is een levensstijl die het gebruik van alle dierlijke producten uitsluit en de exploitatie van dieren zo veel mogelijk probeert te beperken. Veel mensen kiezen ook voor veganisme omdat zij de voorkeur geven aan een plantaardig dieet. Maar veganisme is meer dan een dieet - het omvat levensgewoonten en -keuzes, en wordt vaak ingegeven door ethische overwegingen zoals dierenwelzijn en bezorgdheid om het milieu.


Kunnen vegan producten even goed zijn als niet-vegan producten?

Mogelijk vraag je je af of je kunt vertrouwen op de kwaliteit van veganistische producten. Het korte antwoord is: ja, met Debic kan dat. Debic Vegantop is gemaakt op basis van duurzame plantaardige ingrediënten en getest door professionals. Vegantop is vries- en dooistabiel, combineert uitstekende opklopprestaties met een subtiele neutrale smaak én is geschikt voor alle patisserie- en gebakstoepassingen. Bovendien kan het perfect worden gemengd met ingrediënten als chocolade en fruit.

Voordelen van Debic Vegantop

Vries- en dooistabiel

Uitstekende opklopprestaties met een subtiele neutrale smaak

Geschikt voor alle patisserie en gebakstoepassingen

Constante kwaliteit en gegarandeerd goede stand

Ontwikkeld door en voor professionals