Chocolate it all!

Het najaar is al in volle gang en hoewel we hier en daar nog een zonnige dag cadeau krijgen, liegen de temperaturen en de herfstkleuren er buiten niet om. En wat gaat al sinds jaar en dag hand in hand met het najaar seizoen? Chocolade! Maar hoe maak jij het verschil en biedt je net dat extraatje dat de klanten in jouw regio doet omlopen naar jouw winkel?


Zelfgemaakte chocolade vertelt een verhaal, helemaal wanneer je dit in het zicht doet van de klant. Ze zien het ambacht, ze ruiken het zelfs! Productie draaien in de winkel wordt wellicht wat lastig maar denk eens aan het decoreren van jouw chocoladerepen of -letters, het inpakken van jouw chocolade holfiguren of het personaliseren ervan. Wanneer je dit in het in zicht van de klant doet zorgt dat gegarandeerd voor beleving van het ambacht en van jouw chocoladecreaties.  

Bekijk ons assortiment aan gereedschappen en vormen voor chocoladeverwerking.

Kies voor het fijne werken met de flexibele en transparante spuitzakken.

Decoreer jouw creaties af met goud, brons of zilver poeder!

Ga los met kleur en smaak!

Letters in uiteenlopende smaken en diverse kleuren doen het altijd goed rondom Sinterklaas. Daarnaast doen de verpakking, presentatie én locatie in de winkel ook veel. Ga helemaal los en laat jouw creativiteit de vrije loop, werkelijk niets is te gek. Of bekijk hieronder de twee videodemonstraties waarbij Chocolate Academy chef Ton Jongejan de werkwijze van zowel een spuitletter als een gietletter laat zien. 


Neem ook een kijkje op de Chocolade Compleet pagina voor meer inspiratie, recepten en allerlei benodigdheden om zelf de lekkerste chocoladecreaties te maken.

Decoreren is onderscheiden

Het verschil kun je ook maken op gebied van chocoladedecoraties. Naast Sint en Kerst vormen ook herfst en Halloween een steeds grotere rol bij bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen de chocoladedecoraties van Dekom die dit najaar op voorraad staan bij jouw Beko Groothandel DC of laat je inspireren op de shop van Mona Lisa. Een gouden combinatie met chocolade zijn de noten en zuidvruchten van Sunpearl, deze komen in handzame kleinverpakkingen en in diverse soorten.


Ook het zelf maken van decoraties is helemaal hot. Met de decoratie tools by Frank Haasnoot maak je in een handomdraai kleine veertjes, herfstblaadjes, sneeuwvlokken en meer van chocolade. 

Zeg het met chocolade

Vergeet ook zeker de Chocolate Wishes niet! Een mooie (en lekkere) manier voor de consument om te laten zien dat hij of zij aan een dierbare denkt. Naast een chocoladereep voor de beste papa, voor iemand waar je van houdt of voor een kersverse mama, is er voor de kerstperiode ook een kerstwens en natuurlijk een versie om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. De Chocolate Wishes zijn het hele jaar rond in te zetten!

Het verschil met chocolade

Amandelstiften

Sunpearl

9111305

Mini herfst decoraties 160st

Mona Lisa

9131138

Choco mijter 144st

Dekom

9147957

Chocolade vulling Cara Crakine

Cacao Barry

9043779

Chocoladevorm letter S 200gr

Beko Techniek

9113861

Gold chocolade callets 2,5kg

Callebaut

9122346

Amaretti stukjes doos 3x0,5kg

Mona Lisa

9130590

Chocovorm wish merry christmas

Beko Techniek

9136203