Starbake Meergranen Volkoren

Wat je ook doet, volkoren is altijd goed!

Omdat in volkorenbrood de hele graankorrel verwerkt is, vormt het een efficiënt pakketje van veel belangrijke voedingsstoffen die we allemaal nodig hebben: koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines, mineralen en zogenaamde bioactieve stoffen.


Net daarom brengen wij Star’bake Meergranen Volkoren. Het is een premix voor al uw volkoren en meergranen broodsoorten van licht- tot donkermeergranen, zowel voor rechtstreekse verwerking als voor remrijs of diepvriestoepassingen. Het geeft het brood een royale bakaard en een hoge malsheid. Star’bake Meergranen Volkoren bevat tevens een gistextract wat de smaak en aroma van de meergranen versterkt. Deze premix is tevens geschikt voor toepassingen in 2-fasen brood dankzij het Pain Minute Fresh concept.




Het Pain’ Minute Fresh Concept staat namelijk voor een innovatief broodbereidingsmiddel. Je maakt er jouw dagelijkse broodrecepten mee. Het brood wordt op ongeveer 75% van de baktijd uit de oven gehaald en heeft dan reeds zijn definitieve kleur. Na afkoeling wordt het in de koeling op ongeveer 4°C bewaard in een luchtdichte verpakking tegen het uitdrogen. Wanneer je het brood nodig hebt, bak je gedurende 5 à 6 minuten bij in een warme oven van 210°C. Na afkoeling van ongeveer 25-30 minuten krijg je terug een vers brood met dunne krokante korst en kan het brood onmiddellijk gesneden worden. Het brood heeft een goede vers houdbaarheid voor meerdere dagen.


Starbake Meergranen Volkoren

Starbake Meergranen Volkoren

Starbake Meergranen Volkoren

Algist Bruggeman

9196185

Inloggen
Inloggen

    Jouw voordelen met Pain Minute Fresh: 


    1.   Behoud van jouw eigen productidentiteit

    2.   Eenvoudig te gebruiken in al je broden

    3.   Afbakken volgens verkoop in de winkel

    4.   Declaratievriendelijk

    5.   Steeds brood beschikbaar in koeling voor meerdere dagen

    6.   Snel bijgebakken brood

    7.   Brood na 30 minuten klaar om te snijden

    8.   Korte baktijd van ongeveer 5-6 minuten

    9.   Betere efficiëntie van productie

    10. Lang vers en krokant