Meten is weten.


Onmisbaar in de bakkerij

Een van de belangrijkste gereedschappen in de bakkerij is toch wel een thermometer. Van een thermometer moet je op aan kunnen. Inzicht hebben in de temperatuur van je grondstoffen en degen geeft je inzicht hoe het proces gaat verlopen of waar je op moet sturen.


Temperatuur is ook noodzakelijk om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen. Bijvoorbeeld voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen. Hiervoor is onder andere een uiterst betrouwbare voedselthermometer nodig. Beko Groothandel biedt een uitstekend assortiment met kwalitatief hoogwaardige meetinstrumenten, allen van het merk Ebro. Met deze producten kan je nauwkeurige metingen uitvoeren, waarna ze gemakkelijk zijn af te lezen. Deze multifunctionele, digitale voedsel temperatuurmeters zijn makkelijk in gebruik te nemen. Door het relatief kleine formaat zijn ze ook nog eens prima draagbaar.


De Ebro thermometers zijn altijd inclusief batterij en voorzien van een ISO-kalibratiecertificaat. Daarmee voldoen onze digitale thermometers aan de volgende richtlijnen: HACCP, BRC, IFS, GDP, GMP en ISO22000.


Eigenschappen van een goede thermometer

De volgende eigenschappen samen maken het mogelijk dat de voedsel temperatuurmeters 100% betrouwbaar zijn in het gebruik.


Snelheid

Het apparaat moet snel de waardes van het voedsel kunnen meten. Een lage snelheid kan tot veel irritatie leiden. Zeker als er dagelijks metingen gedaan moeten worden.


Nauwkeurigheid

Het apparaat moet exact de juiste temperatuur meten. Dit is essentieel bij het gebruik van een thermometer. Uw voedsel temperatuurmeter kunt u daarom laten kalibreren door Gullimex.


Eenvoudig

De thermometers moeten zo gebruiksvriendelijk zijn dat er door iedereen mee gewerkt kan worden.


Gekalibreerd

De thermometers moeten na maximaal één jaar gekalibreerd worden. Dit houdt in dat het apparaat wordt vergeleken met een standaard om de eigenschap vast te stellen.



Hulp nodig?

Heb je specifieke wensen, hulp nodig of mis je iets in ons assortiment? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Als je gereedschappen nodig hebt voor je nieuw in te richten bakkerij of winkel of grote aantallen bakvormen en platen, laat het ons dan weten en we maken een offerte op maat. Dat kan via de accountmanager, maar je kunt ook bellen naar +31 (0) 41 331 68 00 of mailen naar info@beko-groothandel.nl


Thermometers

Inloggen
Inloggen
Thermometer TTX200

EBRO

9166111

Inloggen
Inloggen
Thermometer TFX410

EBRO

9166091

Inloggen
Inloggen
Thermometer TFI260

EBRO

9166082

Inloggen
Inloggen