Debic Cream Plus Mascarpone


Extra romig, extra makkelijk


Mascarpone is een veelzijdig product, dat in tal van toepassingen gebruikt kan worden. Om het vetgehalte van deze kaas te balanceren, voegen patissiers vaak room toe aan de bereiding. Dat kan echter tot schiften leiden. Daarom heeft Debic een nieuwe kant-en-klare mix ontwikkeld: Debic Cream Plus Mascarpone. Extra romig én extra makkelijk. 

Voordelen Cream Plus Mascarpone:

- Kant-en-klare mix met 40% mascarpone

- Gemakkelijk te verwerken 

- Perfecte textuur en rijke smaak

- Constante kwaliteit, opslag en stevigheid


Gemakkelijk te gebruiken


De wereldberoemde patissier Frank Haasnoot, World Chocolate Master-winnaar en Debic-ambassadeur, maakt al jaren zelf mascarponecrème voor zijn bereidingen. "Ik hou van een iets vettere crème dan de klassieke slagroom, omdat die een volle smaak geeft. Bovendien is een vetter product heel netjes op te spuiten en blijft het goed zitten, ook als je het een tijdje voor het serveren bereidt. Het feit dat Debic dit product nu kant-en-klaar op de markt brengt, bespaart me veel tijd en is bijzonder praktisch. Het geeft mijn creaties de gewenste smaak en uitstraling en is ontzettend gemakkelijk in gebruik."


Debic

Extra smaakmakers


Aan Debic Cream Plus Mascarpone kunnen extra smaakmakers worden toegevoegd. Haasnoot raadt aan de room hiervoor koud te infuseren. “Aangezien de room en mascarpone al bij elkaar zijn gebracht, heeft het product een fraaie textuur. Verwarmen is dus niet meer nodig. Wel kun je een nachtje van tevoren wat smaak toevoegen: koud infuseren en dan even mixen.” Aan welke smaakmakers denkt de patissier zelf? “Vanille, bijvoorbeeld, of kaneel. Maar niet te veel! Want dan raak je meteen die unieke mascarponesmaak kwijt en dat wil je niet. 

Luxe uitstraling


Haasnoot vindt dat mascarpone een gerecht meer karakter geeft. "Mijn advies is dan ook zeker om het woord 'mascarpone' te gebruiken in de productnaam. Het heeft iets rijks en geeft je gasten een gevoel van luxe. Slagroom is wat luchtiger en lichter en natuurlijk ook een luxeproduct, maar tegenwoordig meer standaard. Mascarpone heeft een vollere smaak en daardoor die luxere vibe."

Cream Plus Mascarpone

Inloggen
Inloggen