PLUS STOKBRODEN: TOPKWALITEIT IN 5 MINUTEN!

Ontdek de PLUS stokbroden van Pastridor! De bekende, heerlijke kwalitatieve stokbroden maar dan aangepast aan de wensen van nu. Direct uit de vriezer in 5 minuten afbakken en daardoor 4 tot 6 keer sneller klaar dan een traditioneel stokbrood. Zo voorkom je verspilling en bespaar je tijd, energie en geld. Pastridor PLUS Stokbroden. Full Taste. No waste.

De innovatieve PLUS stokbroden bieden een antwoord op 3 TRENDS: 

1) WASTE REDUCTION

Verspilling kost geld. Met de PLUS stokbroden bak je alleen af wat je nodig hebt en door de korte afbaktijd vang je elk piekmoment op.


2) SLIM MET ENERGIE

PLUS stokbroden bak je 4 tot 6 keer sneller af dan een traditioneel stokbrood waardoor je veel op je energie kan besparen.


3) DUURZAAMHEID

Korter de oven aan en zero-waste, bakken wat nodig is. Duurzaam ondernemerschap is een must voor steeds meer gasten. PLUS stokbroden zijn zuinig met energie en maken voorraadbeheer efficiënter.


DE PLUS RANGE

Het PLUS assortiment bevat voor ieder wat wils, met zowel wit bebloemde als onbebloemde stokbroden. Beide varianten beschikbaar in 2 formaten: 27cm en 57cm. Daarnaast is er een nieuwste variant voor de klanten die houden van een gezonder broodje. De PLUS Fitness stokbroden bevatten 20% volkorenbloem en een topping van pitten en zaden, waardoor het een bron van vezels is! 


DE PLUSSEN VAN PLUS STOKBRODEN:

4 - 6 keer sneller afbakken

Tijd- en energiebesparing

Anti-verspilling: alleen afbakken wat je nodig hebt

Lekker breed: royale topping blijft goed liggen


BEREKEN HOEVEEL € JIJ KAN BESPAREN PER MAAND

Pastridor heeft een gratis besparingscalculator waarin jij direct bekijkt hoeveel je kunt besparen per maand. Je hoeft enkel je type oven in te vullen. Klik hier om je besparing te berekenen.

  

 

RECEPT-INSPIRATIE NODIG VOOR JE PLUS BROODJE?

Een broodje met stoofvlees en kokos? Of liever een vegan recept op basis van hummus? Pastridor biedt verschillende orginele en inspirerende recepten op MyFoodSpot! Klik hier!


Plus stokbroden

Plus half fr. stokbrood wit bb

Pastridor

9193574

Inloggen
Inloggen