Gourmand viennoiserie assortiment met hartige ingrediënten

Bij het horen van viennoiserie wordt vaak alleen gedacht aan combinaties met zoete aroma’s, maar niets is minder waar! Ook hartige ingrediënten zoals ham en kaas kunnen een perfecte aanvulling vormen om on-the-go te consumeren of als snelle lunch te dienen. Dankzij een topping van geraspte Gouda kaas op vrijwel alle hartige specialiteiten van Gourmand wordt een krokante, goudbruine buitenkant verkregen dat sterk contrasteert met een smeuïge kaasvulling aan de binnenkant. Het Gourmand assortiment van hartige viennoiserie bestaat uit 3 verschillende ham- en kaascroissants, een kaassuisse en een goudabroodje. Maar niet alleen kaas en ham worden rijkelijk gecombineerd in viennoiserie producten. Ook een broodje met spinazie en ricotta behoort tot dit overheerlijke Gourmand assortiment van hartige specialiteiten. 

Het volledige gamma hartige viennoiserie wordt voorgerezen aangeboden waardoor de producten rechtstreeks afgebakken kunnen worden en klaar zijn voor verkoop. Als bakker kan je echter ook je eigen inspiratie loslaten op het assortiment ongerezen producten dat bestaat uit de kaassuisse, de ham- en kaascroissant en de kaascroissant. Bij dit gamma heb je namelijk de vrijheid om de producten af te werken zoals jij zelf wil! Uiteindelijk kan je alle hartige viennoiserie producten ook een overheerlijke touch geven door ze na het bakken te beleggen met allerhande aanvullende ingrediënten. 


Nog even een diepere inkijk op de gebruikte ingrediënten bij dit specifieke Gourmand assortiment. Het gamma is verdeeld: enkele producten bestaan uit pure roomboter, enkele uit kwaliteitsvolle margarine en andere uit een superblend. Een superblend kan het best beschreven worden als de perfecte combinatie van boter en margarine. Hierdoor wordt een smeuïge botersmaak verkregen, maar door gebruik te maken van een lager percentage boter. Tot slot moet ook vermeld worden dat vrijwel het volledige gamma hartige specialiteiten geschikt is voor vegetariërs. Buiten de ham- en kaascroissant natuurlijk!