Check je bakkerijgereedschap

Zorg dat alles op rolletjes blijft lopen


Elk detail in je bakkerij is cruciaal om je productieproces soepel te laten verlopen. Daarom nodigen we je uit om extra aandacht te besteden aan de vaak over het hoofd geziene helden van je bakkerij zoals bijvoorbeeld de wielen van je oven- en platenwagens. Deze kleine, maar essentiële onderdelen spelen een grote rol in de efficiëntie van je proces.

De omstandigheden waarin je bakkerij opereert, kunnen invloed hebben op de levensduur van je wielen. Versleten wielen kunnen leiden tot geluidsoverlast, extra slijtage van vloeren en zelfs instabiliteit van je wagen. Dit kan onnodige fysieke inspanning vergen. Voorkom problemen door op tijd je wielen te vervangen.

In ons uitgebreide assortiment van RVS wagens, wielen en hoezen vind je specifieke, hoogwaardige wielen voor jouw oven- en platenwagens, waaronder hittebestendige varianten van topkwaliteit. Onze hittebestendige wielen zijn ontworpen om temperaturen te weerstaan van -40 tot 300 graden Celsius, waardoor je zorgeloos kunt blijven bakken.

Zorg goed voor je schoonmaakmateriaal voor extra lang gebruik


Een schone bakkerij is een efficiënte bakkerij, en ons assortiment schoonmaakartikelen van FBK is ontworpen om lang mee te gaan. Voor sommige items kun je eenvoudig slijtagegevoelige onderdelen vervangen, zoals rubbers en borstels van je schrobber of vloertrekker.

Onze schoonmaakartikelen zijn vaatwasser bestendig, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn. Laat ze even drogen, en ze zijn weer zo goed als nieuw. Mocht intensief gebruik toch zijn tol eisen, dan bieden we een breed scala aan vervangende onderdelen, zodat je schoonmaakgereedschap altijd in topconditie blijft.

Check je bakkerijgereedschap op beschadigingen. 


Niets is vervelender dan ontdekken dat een klein stukje gereedschap grote gevolgen kan hebben. Controleer regelmatig je bakkerijgereedschap op beschadigingen, of het nu gaat om kwasten, spatels of krabbers. Een klein defect kan leiden tot verdere schade, en we willen ervoor zorgen dat jouw producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Alle producten bij Beko Groothandel zijn voedselveilig geproduceerd en voldoen aan strikte normen. Echter, zodra gereedschap beschadigd is, kan het niet langer aan deze normen voldoen. Investeer daarom in de kwaliteit van je gereedschap en vervang de beschadigde items onmiddellijk.

Bij Beko Groothandel staan we klaar om je bakkerij te ondersteunen. Ontdek ons assortiment en houd alles in je bakkerij op rolletjes!



Populair in Gereedschappen

Ovenwagen zwenkwiel gaffel 100

Van 't Wout

9184061

Inloggen
Inloggen
Zwenkwiel 100 mm

Tente

9168184

Inloggen
Inloggen
Deegkrabber(hoekig klein)B

Thermohauser

9125694

Inloggen
Inloggen
Kwast kunststof Blauw 40 mm

HSV Non paint

9125580

Inloggen
Inloggen
Spuitzak geplast. linnen 60 cm

Thermohauser

9125774

Inloggen
Inloggen
Spatel recht kunststof 25cm

Thermohauser

9126312

Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen
Inloggen