Nieuw bij Monpain: de Charentes croissant


Het nieuwste Beko merk, Monpain, is weer een lid rijker: een Franse croissant met echte A.O.P. boter. Een streekgebonden product met een unieke smaakbeleving. Kortom, dit is een croissant om verliefd op te worden!


Geen standaard croissant

Dit is een croissant met een verhaal. Het bijzondere zit hem in de boter: de zilte A.O.P. Charentes-Poitou boter. Deze boter wordt vervaardigd in de Charentes-Poitou streek aan de West-Franse kust. De koeien grazen hier dicht bij de oceaan, wat de boter van nature een zilte smaak geeft. Het resultaat: een roombotercroissant met karameltonen en een diepere smaakbeleving. Nu al een legendarische aanvulling op elk assortiment!

Lange rust- en rijstijd

Vanaf de eerste hap wanen jouw klanten zich in Frankrijk. Dat komt doordat deze croissant, net als de rest van het Monpain assortiment, gemaakt wordt met alleen de beste ingrediënten en volgens traditionele werkwijze. Het deeg geniet van een lange rust- en rijstijd, voor een optimale smaak en perfecte luchtigheid. Met de Charentes croissant haal je gegarandeerd een ambachtelijk product in huis, dat je alleen nog maar hoeft af te bakken.

Viennoiserie van Monpain

Alles voor jou als To Go aanbieder

Chocoladebroodje rb 75gr

Monpain

9134574

Inloggen
Inloggen

Alles voor jou als To Go aanbieder

Croissant charentes vgr

Monpain

9079042

Inloggen
Inloggen

Alles voor jou als To Go aanbieder

Koffiebroodje rb 110gr

Monpain

9134566

Inloggen
Inloggen