Duurzaam en functioneel


Hoogwaardig materiaal, de beste afwerking en perfect geschikt voor professioneel gebruik, dat is waar we bij Beko Groothandel jouw gereedschappen op selecteren voordat ze toegevoegd worden aan het assortiment. Al die gereedschappen kun je bij ons samen met je grondstoffen bestellen. Gemak dient de mens.

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van bakkerijgereedschap. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we je het beste gereedschap voor de beste prijs bieden. Met de garantie dat het gehele assortiment voldoet aan alle voor voedselcontactmaterialen geldende eisen en normen.


Bekijk onze leaflet boordevol tips en krijg een goed overzicht van wat we je allemaal kunnen bieden of neem een duik in onze webshop met meer dan 1500 gereedschappen.

Heb je specifieke wensen, hulp nodig of mis je iets in ons assortiment? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.


Als je gereedschappen nodig hebt voor je nieuw in te richten bakkerij of winkel of grote aantallen bakvormen en platen, laat het ons dan weten en we maken een offerte op maat.


Dat kan via de accountmanager, maar je kunt ook bellen naar +31 (0) 41 331 68 00 of mailen naar info@beko-groothandel.nl

Dé gereedschappen voor jouw bakkerij

Spuitzak Masterline Groen XL

One Way Plastics

8048851

Inloggen
Inloggen