Onze 5 picknick favorieten

Knus, gezellig en vooral heel lekker. Picknicken wordt steeds populairder. In eigen tuin, aan het strand of ergens in de bossen; de mogelijkheden zijn enorm. We lichten speciaal voor jou onze vijf picknick favorieten uit. Verras je klanten met een tas, mand of doos vol lekkernijen. 


Appel-aardbeiensap Mariënwaerdt

Bij een picknick hoort natuurlijk een frisse zomerse fruitsap. Neem bijvoorbeeld de appel-aardbeiensap van Landgoed Marienwaerdt. Welke wordt gemaakt van de rijke oogst van monumentale hoogstamfruitbomen. Lekker lokaal en nog biologisch ook, heerlijk toch?


Mini Danish selection

Met de Danish selection heb je een heerlijke selectie viennoiserie in handzaam formaat. Zo kan van elk type broodje geproefd worden. Bovendien is er altijd wel een plekje vrij in de picknickmand voor deze zoete broodjes van klein formaat. 


Uienkruier

Heb jij al een uienkruier in de winkel liggen? Met dit recept maak je een uienkruier waar klanten voor omlopen. Bovendien is het brood makkelijk te breken en is het zo uit het vuistje al heerlijk om te eten. Ideaal dus voor de picknick, want je hoeft ‘m niet eens te besmeren, mag natuurlijk wel 😉 


Breekchocolade

Natuurlijk is er ook zoete trek na zo’n heerlijke picknick. Deze ondervang je bijvoorbeeld met zo’n watertandend lekkere box met breekchocolade. Handig om mee te nemen en nog handiger om te delen.

 

IJs cappuccino

Natuurlijk worden voor de picknick thermoskannetjes met koffie en thee gevuld. Maar wie liever voor iets verkoelends gaat komt aan zijn trekken met de IJs cappuccino. 


Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag een picknickpakket samenstellen om te verkopen in jouw winkel? Bekijk dan de picknick Momentmakers voor nog meer product ideeën. 


IJskoffie

Voor in de Picknickmand

Breekchoc cookie dough

Choclat

9112720

Mini danish selection

Lantmannen

8010828

Appel aardbeiensap bio

Marienwaerdt

9113255

DE ice cappuccino 12x250ml

Douwe Egberts

9121394