Petit four Petit pastry

Ontdek de nieuwe fruit Petit Fours! 

Petit Fours blijven van deze tijd. Kleine gebakjes, ideaal om te trakteren en een lust voor het oog. Maar ook een product waar veel kostbare tijd van jouw banketbakker(s) in zit, en een product dat strak moet zijn. De Bakker BV uit ’s Hertogenbosch heeft Petit Fours tot hun specialisme verheven. Onder aanvoering van een aantal gespecialiseerde banketbakkers en een uitgebreid machinepark zijn zij onder het merk Petit Pastry dé specialist op het gebied van Petit Fours. De Petit Fours van Petit Pastry kenmerken zich door hun strakke uiterlijk en fijne luchtige créme. Zo heb je meer tijd over om te focussen op jouw eigen specialiteiten. Een aanwinst voor je assortiment.

De bakkers van Petit Pastry zijn de uitdaging aan gegaan om de petit four door te ontwikkelen. De opbouw bestaat uit 3 laagjes mals kapsel, een eigenbereide frambozenvulling op de onderste laag kapsel en 2 lagen luchtige créme vulling op smaak. Er is gebruik van gemaakt van echt fruit in de créme vulling en de zachte kleuren zijn ook van deze tijd. De consument is kritisch. 


De maatvoering is 5 x 5 x 4 cm (lengte x breedte x hoogte) en wordt diepvries aangeleverd. De petit fours zijn geheel overtrokken met een coating (niet te zoet) waardoor het product beschermd is tegen uitdroging in de vriezer en de koelkast.  Een omdoos bevat 4 binnendozen van 25 stuks per smaak. De Fruit Petit Fours zijn een voorraadartikel bij de Beko groothandel.


Bij de Fruit Petit Fours heeft iedere smaak zijn eigen zachte pastelkleur:

Licht geel: Vulling op basis van bananenpuree

Licht oranje: Vulling op basis mango en passie puree

Licht roze: Vulling op basis van aardbeien puree

Licht paars: Vulling op basis van bosvruchten puree 


Deze Petit Fours bevatten geen gelatine en/of alcohol en zijn vegetarisch. Kortom een allemansvriend en graag gezien op ieder feestje of gelegenheid, ook interessant voor het derde kanaal!


Al deze halffabrikaten zijn diepvries, binnen 4 uur ontdooid en klaar om afgewerkt te worden. Deze nieuwe Petit Fours kunnen naar eigen inzicht worden gedecoreerd. Bijvoorbeeld met vers fruit, een roset slagroom of créme, een chocolade of icing schildje, chocolade decoratie, etc. Bestel het product nu direct in de webshop!


Meer informatie vind je op www.petitpastry.nl. 


Petit four fruit assorti

Petit Four fruit assorti

De Bakker

9202725

Inloggen
Inloggen