Konings Omega³ brood zal een plekje in je hart veroveren

AB Mauri lanceert Konings Omega³ brood verrijkt met vitamine D. Deze 25% broodmix maakt het mogelijk om heerlijk brood te bakken, waaraan positieve eigenschappen toegeschreven worden. Konings Omega³ broodmix is een mengeling voor een lichte tarwebrood, bron van plantaardige Omega³ - vetzuren en verrijkt met vitamine D. Het Konings Omega³ brood heeft een kruidige verse smaak en een zachte textuur. Konings Omega³ brood zal een plekje in je hart veroveren.


Omega³ vetten bestaan uit meervoudig onverzadigd vetten die voor ons lichaam essentieel zijn. Ze dragen bij aan een goed gezichtsvermogen en zorgen voor het snel herstellen na de zwangerschap. Omega³ - vetzuren zitten in grote hoeveelheden in vette vis of voedingssupplementen. Maar wat als de consument steeds meer om “Vegan” vraagt en Omega³ makkelijk uit het dieet wil halen? Daar hebben wij, AB Mauri, een oplossing voor. Konings Omega³ brood is volledig plantaardig. Naast een bron van Omega³ - vetzuren, is een bron van Vitamine D toegevoegd. Vitamine D wordt vaak vergeleken met de vitamine van de zon. Het helpt het lichaam om calcium op te nemen en draagt bij aan het tot instandhouding van de botten en spieren. Het heeft ook een positieve invloed op de mentale prestaties en het immuunsysteem.


Konings Omega³

Konings omega 3

AB Mauri

9143489

Inloggen
Inloggen

Het Voedingscentrum raadt volwassenen aan per dag 200 mg Omega³ - vetzuren tot zich te nemen. De ADH voor vitamine D is 5μg, deze dosis wordt gedefinieerd door de Europese tekst (1169/2011 CE). 100 gram Konings Omega³ bevat ten minste 0.3% Omega³ - vetzuren en 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D. Met Konings Omega³ brood wordt het gemakkelijker om deze dagelijkse dosis te bereiken.



* Product dat geconsumeerd moet worden in het kader van een evenwichtige voeding.

**Bron: Omega³ & vitamine D| Voedingscentrum.nl