Hoe varieer jij binnen jouw assortiment tijdens Vaderdag dit jaar? Jij weet als bakker natuurlijk als geen ander dat de meesten van ons (vaders misschien wel het meest!) eerst eten met hun ogen, dan pas met hun mond. En dat komt goed uit: met de vernieuwende tompoucerol van Pruvé bieden we een ideale basis waarmee je binnen een handomdraai, of rol dus, een heerlijk product aan kunt bieden terwijl je keuze te over houdt als het gaat om opmaak en versiering! Kies voor een quirky snor- of stropdasvorm, of een kleurrijke blauwe vulling. You make it!

Wist je trouwens dat stukgebak nog steeds enorm goed werkt bij de Nederlandse consument? Tijdens, maar dus ook na corona zijn we steeds meer individueel verpakte producten voor on the go of makkelijk tussendoor gaan bestellen. Snackification noemen ze dat in hip marktonderzoekjargon. Wij vinden het vooral een goed idee, ter bevordering van jouw marges, creatieve inslag en assortimentvariatie bijvoorbeeld.

 

Sla je slag en bedenk iets slims of ludieks dat helemaal van jou is, met de nieuwe tompoucerol van Pruvé. Daar lusten die vaders gegarandeerd pap van!


Zie jij de tompoucerol wel zitten? 
Pruvé denkt graag met je mee over een passende introductie in jouw winkel. Vraag jouw contactpersoon bij Pruvé voor meer informatie of klik op de button hieronder en mail de collega's bij Pruvé.