Binnen onze branche werken we met veel diverse vullingen, van koude en luchtige vullingen tot hete en stevige vullingen. Met de Masterline wegwerpspuitzakken ben je klaar voor de verwerking van iedere vulling. 

Koude en luchtige vullingen

De Masterline Blue en Green wegwerpspuitzak is ontworpen voor de verwerking van koude en luchtige vullingen. De wegwerpspuitzak is transparant en heeft een gekleurde punt: blauw of groen. Het te verwerken product in de spuitzak is goed zichtbaar. Je ziet meteen het product waarmee de spuitzak gevuld is, ideaal bij opslag in de koeling of als de spuitzak door iemand anders voorbereid is. Bovendien zie je eventueel aanwezige luchtbellen voordat je het in of op het product aanbrengt. Dit komt de kwaliteit en de presentatie zeker ten goede. 

 

Hete en stevige vullingen

De Masterline Red Hot wegwerpspuitzak is speciaal ontworpen voor de verwerking van hete en dikke vullingen, denk aan soezenbeslag, spuitdegen, hete puree etc. De Masterline Red Hot is voorzien van een extra dikke tweede laag, deze levert extra sterkte en beschermt de gebruiker voor de hoge temperatuur van de vulling.

 

TIP: Wanneer je in de bakkerij dagelijks werkt met verschillende soorten vullingen, gebruik dan verschillende kleuren zodat je ze makkelijk uit elkaar kunt houden.

Masterline

Spuitzak Masterline Rood XL

One Way Plastics

9140712

Inloggen
Inloggen
Spuitzak Masterline Groen XL

One Way Plastics

8048851

Inloggen
Inloggen
Spuitzak Masterline Blauw XL

One Way Plastics

237391

Inloggen
Inloggen