Je favoriete CSM Bakery Solution bakkerijproducten vind je nu onder een nieuwe naam: BAKER & BAKER. Een hoogstaand aanbod aan producten en diensten, plus contacten en merken waarmee je heerlijke momenten creëert: daar kan je op vertrouwen.


Klaar voor ons nieuwe hoofdstuk? Samen laten we je klanten volop genieten. Elke dag opnieuw!

Onze merken

Centraal staat de toewijding aan het genieten door jou en je klanten. Met de vertrouwde merkenfamilie, bestaande uit Baker & Baker, Black Label, Waldkorn, Milka, Oreo en Molco, beslaan we een breed scala aan productcategorieën, zoals Amerikaanse bakkerijproducten, zoete en hartige bakkerijproducten en viennoiserie én bieden de perfecte portfolio voor jouw bakkerijwinkel. Profiteer van decennia aan bakkerij-expertise en vind de ideale producten voor jouw speciale assortiment waar je klanten dol op zullen zijn! 


Een gezellig najaar

Het najaar is er! De periode waarin de regen, wind en koude temperaturen voor de deur staan. Dé tijd wanneer je net dat tikkeltje meer nood hebt aan een hartverwarmend moment. Biedt jouw klanten een gezellig najaar aan met onze appetijtelijke hartige hapjes of ga voor een selectie aan American Sweet Bakery producten voor een heerlijke koffiepauze. Al onze producten zullen voldoen aan de kwaliteitseisen van jouw klanten.

Een gezellige winter

De winter is hier! De periode waarin de regen, wind en koude temperaturen voor de deur staan. Dé tijd wanneer je net dat tikkeltje meer nood hebt aan een hartverwarmend moment. Biedt jouw klanten een gezellige winter aan met onze appetijtelijke hartige hapjes of ga voor een selectie aan American Sweet Bakery producten voor een heerlijke koffiepauze. Al onze producten zullen voldoen aan de kwaliteitseisen van jouw klanten.


Sharing is caring

Op Valentijnsdag verwennen we de personen die we liefhebben net dat tikkeltje meer dan anders. En iedereen weet: liefde wordt groter als je het deelt. Daarom bieden we een leuk concept aan dat het hart van je klanten sneller zal doen kloppen: lekker smeuïge, hartvormige donuts. Wil je ook jouw steentje bijdragen aan het goede doel? Verkoop deze hartvormige donuts dan in jouw zaak. Zo gaan we samen voor een Valentijn waar het hart écht van overloopt. Lees hier meer over deze actie!

MUFFINS

Muffins met verrassende én bekende smaken, ook gevuld en gedecoreerd!

DONUTS

Het zoete tussendoormoment met deze heerlijke donuts, zowel klassiek als gevuld!

BLACK LABEL
Black Label

De viennoiserie & American Sweet Bakery van topkwaliteit, met pure verwennerij voorop.

MOLCO
Molco

Bake -off producten die inspelen op markttrends en voldoen aan de behoeftes van jouw klant.

DE WINTER VAN BAKER & BAKER

Petit crolines zalm

Molco

8003951

Appelflap gesuikerd

Molco

8003968

Petit croline champignon

Molco

8004652

Petit crolines rundvlees

Molco

8003531

Petit crolines assorti

Molco

8003919

Petit crolines kaas

Molco

8004067

Profiteroltaart

Baker & Baker

9027074

Petit croline kip kerrie

Molco

8003484