Assortimentswijzigingen en sanering producten


Vanuit diverse leveranciers hebben we wijzigingen en saneringen doorgekregen op product niveau. Dit heeft invloed op het assortiment dat we kunnen aanbieden en natuurlijk op jouw bestellijst. Let daarom goed op bij het samenstellen en afronden van jouw bestelling.


Hela Thissen BV stopt met Martin Braun assortiment  

Na een prettige samenwerking van meer dan 25 jaar heeft Hela Thissen BV in overleg met Braun bakkerijproducten uit Hannover (D) besloten de samenwerking tussen Hela en Braun te beëindigen. 


Concreet betekent dit dat Hela Thissen B.V. per 1 oktober 2023 is gestopt met het leveren van producten van Braun en Agrano.  Het assortiment Hela producten blijft uiteraard wel beschikbaar via Beko Groothandel.  Voor meer informatie of vragen verwijzen we naar jouw Beko Groothandel accountmanager.

Beko Huysmerk pizza’s en kaas- uienkruier worden vernieuwd  

De producent van het huidige assortiment Beko Huysmerk pizza's en kaas - uienkruier heeft de productie hiervan gestaakt. In verband met sluiting van de huidige productielijn zijn de producten ondergebracht bij een andere producent. Deze zijn per direct beschikbaar via onze webshop. De huidige pizza’s worden verkocht zolang de voorraad strekt.


De nieuwe producent heeft een andere productielijn waardoor het geleverde product en de verdere verwerking afwijkt, de smaken en het eindproduct blijven zoveel mogelijk gelijk. Het verschil tussen de huidige en nieuwe pizza’s is als volgt: 

De huidige pizza’s hebben een voorgebakken bodem met rauwe topping. 

Bij de nieuwe pizza’s is de bodem samen met de topping voorgebakken. De nieuwe topping is bereidt met een kruidige tomatensaus, extra vierge olijfolie en Goudse kaas. Bij de nieuwe pizza's is een korter afbakadvies van toepassing, deze is terug te lezen op de verpakking en op de webshop.


De nieuwe kaas- uienkruier is getopt met ui, Goudse kaas en besprenkeld met extra vierge olijfolie. De bodem is al samen met de topping voorgebakken en hoeft enkel nog 8 minuten afgebakken te worden.  

Beko Huysmerk vernieuwd

Kaas-uienkruier

Beko Huysmerk

9195908

Inloggen
Inloggen

Efficiëntie productielijn vraagt om alternatief Beko Huysmerk  

De producent van een aantal Beko Huysmerk producten heeft een aantal productielijnen gesloten. Onderstaande producten zijn daarom uitlopend. Er zijn vervangers voor de desbetreffende producten, welke als alternatief op de webshop en bestellijst worden aangegeven, dit zal automatisch zichtbaar worden. Uiteraard kun je ook kijken naar andere producten, met vergelijkbare karakteristieken.