Eenvoudig Lekker: Chocolade Inspiratie in de Bakkerij

BEN JIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Bakkerijen met brood als primaire productgroep bieden vaak een gebaksassortiment met traditionele klassiekers zoals tompouces, slagroom en appeltaart, cake en moorkoppen. Deze klassiekers zijn niet voor niets nog steeds populair, dus er zit zeker potentieel in voor de toekomst. Maar doen jouw huidige creaties ook toekomstige klanten watertanden?


HET CONCEPT

Het doel van dit concept is om op een eenvoudige en snelle manier toch een onderscheidend gebaksassortiment te creëren dat klaar is voor de toekomst. Het is niet nodig om de populaire klassiekers te verbannen uit jouw vitrine. Door ze in een nieuw jasje te steken en in te spelen op nieuwe trends maak je je assortiment klaar voor de nieuwe generaties.


Onze chefs ontwikkelden smaakvolle, kleurrijke en creatieve gebaksrecepten, die alles bevatten wat we lekker vinden. Zij steken de Nederlandse bakkerijklassiekers in een nieuw jasje door het slim toevoegen van nieuwe vullingen, knapperige texturen, inclusies en natuurlijk: chocolade.



ONTDEK HET NU!

Het totaalconcept bestaat uit 8 klassiekers in een nieuw jasje. Van tompouce en appeltaart tot moorkop en chocoladecake. Ook integreren we een aantal klassiekers van onze Belgische buren. Denk aan merveilleux, tartelettes en gevulde croissants. We delen iedere 3 maanden twee nieuwe recepten.