GEVULDE CHOCOLADELETTERS

Hèt cadeau van dit najaar


Het grote voordeel van chocolade is dat vrijwel iedereen het lekker vindt. Zet het in je vitrine en veel consumenten zullen geneigd zijn het te kopen. Dit komt niet alleen door de smaak, maar ook door de aangename mondbeleving. Doordat het smeltpunt van cacaoboter ligt tussen de 35°C en 37°C, net onder de lichaamstemperatuur, smelt het op je tong.


Niet gek dus, dat je chocolade vrijwel overal tegenkomt. De interesse is enorm, evenals de waardering voor het ambacht! Breng daarom een uniek stukje chocoladebeleving je winkel in. Laat klanten zien dat je het zelf maakt en biedt een onderscheidend assortiment t.o.v. de supermarkt. Aandacht en creativiteit wordt bewonderd: jouw producten zijn ineens meer waard.


Onze Chocolate Academy Chef, Ton Jongejan, ontwikkelde een kleurrijk, creatief en onderscheidend chocoladeletter assortiment van gevulde letters. Creëer unieke, gepersonaliseerde letters, waarin je heerlijke zachte vullingen combineert met knapperige inclusies. Een ware traktatie die gegarandeerd de harten van je klanten verovert. Zowel in jouw winkel als op Social Media.


HOE WERKT HET CONCEPT?

Wij hebben de lekkerste chocoladecombinaties voor je op een rijtje gezet in ons receptenboekje. Natuurlijk ben je vrij om zelf creatief aan de slag te gaan.


STAP 1 - Kies je chocolade

Onze chef heeft telkens gekozen voor één van de vijf superlekkere duurzame Belgische basis-chocolades van Callebaut. Donker (811), melk (823), wit (W2), Gold karamel en Ruby RB1.


STAP 2 - Kies je vulling

In het boekje vind je 10 verschillende smaakcombinaties. Kies voor gemak en langere houdbaarheid met de kant-en-klare notenpralinés, tintoretto’s en gianduja’s van Callebaut. Of maak je eigen ganaches met de populaire smaken Licor43, Gin Tonic en Amarula.


STAP 3 - Kies je inclusie / vulling

Iedere gevulde letter krijgt een finishing touch door een knapperig structuurtje toe te voegen. Kies uit meer dan 20 verschillende kant-en-klare toppings & inclusies van onze merken Callebaut en Mona Lisa!


GEBRUIKTE VORM

In het boekje gebruiken we verschillende chocoladeletter vormen van Beko Techniek. Bijvoorbeeld de 200g letter vorm -S 032830S 

200g letter vorm -P 032830P


EYECATCHERS

Presenteer de aantrekkelijke letters opvallend in je winkel en zorg ervoor dat klanten er niet omheen kunnen. Zien is proeven, of dit nu in jouw winkel is of op Social Media.


VERPAKKING- EN SERVEERADVIES

Verleidelijke presentatie verhoogt de omzet. Verpakkingen zijn hierbij een uiterst doelmatig middel. Een luxe doosje en mooi lintje: leuker en verkoopt beter. Het maakt jouw creaties nog specialer, bijvoorbeeld doordat ze een thema versterken of een gepersonaliseerde boodschap bevatten.


Tip: wij gebruikten dit doosje van Beko Verpakkingen. 

Product: Letterds.Holwand GK-07

17,7x12,2x3,4cm 

Zwart UV (schuif) Code: GKH07ZUV