📢 Nieuw: ClipClose 1250 Upgrade naar kartonnen Clips!

Ontdek de revolutionaire upgrade voor jouw ClipClose 1250: de mogelijkheid om nu ook met kartonnen clips te werken! De ClipClose 1250, een half automatische sluitmachine met een automatisch breeksysteem, biedt nu nog meer veelzijdigheid en efficiëntie voor al jouw verpakkingswerkzaamheden op de broodafdeling.

Voorheen kon de ClipClose alleen werken met plastic clips, maar dankzij een kleine aanpassing kan de machine nu ook worden omgebouwd voor het verwerken van papieren clips. Dit betekent snellere sluitingen en een nog betere controle over je verpakkingsproces.

Heb je al een ClipClose zakkensluiter en wil je overstappen op papieren clips? Wij kunnen de ombouw voor jou regelen voor slechts €175,-, inclusief verzendkosten. Hoe kan je dit regelen? Neem contact op met je accountmanager of binnendienst om deze upgrade te bespreken en te plannen. Wij regelen dan een verzendoos voor je met een retoursticker zodat je hem eenvoudig kan versturen naar de leverancier die de ombouw verzorgt.

En goed nieuws voor degenen die al zijn overgestapt op papieren clips : vanaf nu zijn ze ook direct bestelbaar in onze webshop! Verrijk je verpakkingsproces met de veelzijdigheid van papieren clips en profiteer van een nog efficiëntere werkwijze.

Klaar voor de volgende stap in verpakkingsinnovatie? Upgrade vandaag nog je ClipClose 1250 en ervaar het verschil!