w

Dark gianduja GIA-D2

Donkere Gianduja - Mix van 70% donkere chocolade en 30% hazelnoten.

Donkere Gianduja is een zachte en romige mix van Callebaut®'s donkere chocolade en pure hazelnootpasta. Onze Meester Concher mengt, concheert en tempert deze blend om een perfect uitgebalanceerde smaak en een zachte, homogene textuur te creëren voor een fantastisch mondgevoel.

De Donkere Gianduja transformeert tot een halfvaste crème die gemakkelijk in confiserie kan worden gesneden of omhuld met chocolade. Na het verzachten kan het zelfs worden gespoten in gevormde chocoladeschelpen, pralines of chocoladerepen. Wanneer gesmolten, wordt dit de ideale basis om ijs en de vulling van gebakjes op smaak te brengen, zoals mousse, bavarois en crémeux. Gianduja voegt ook een heerlijke smaak toe aan desserts zoals sabayon of moelleux.

Hoe te gebruiken:
Snijd het in confiserie of verzacht/smolten om op smaak te brengen.

Kenmerken:
Halfvaste crème - gemakkelijk te snijden.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 8045345
Merk Callebaut
EAN Code 5410522023930
Leveranciersnummer GIA-D2-144

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde