Blok 2815 puur glaceer
Vergroten
Blok 2815 puur glaceer

Blok 2815 puur glaceer

Artikelnummer: 8045370

Droog
Recept nr. 2815 van Callebaut is een hoogwaardige donkere chocolade met een rijke cacaosmaak en subtiel bittere accenten, vergelijkbaar met onze... Lees meer >


Recept nr. 2815 van Callebaut is een hoogwaardige donkere chocolade met een rijke cacaosmaak en subtiel bittere accenten, vergelijkbaar met onze 815 variant. Deze chocolade heeft echter een hoge vloeibaarheid, waardoor het bijzonder geschikt is voor het creëren van prachtige dunne chocolade schelpen door middel van dun mouleren of omhullen.

- Donkere chocolade
- 57.7% cacao
- Smaakprofiel: Een tikje bitter met fruitige accenten
- 5kg verpakking

Herkomst cacaobonen:
Een zorgvuldig geselecteerde mix van cacaobonen uit drie verschillende landen, namelijk Ivoorkust, Ghana en Ecuador, draagt bij aan een perfect evenwicht en een zachte smaak in deze chocolade.
Specificaties
Artikelnummer 8045370
Merk Callebaut
EAN Code 5410522234756
Leveranciersnummer 2815NV-120
glutenbevattende granen Niet opgegeven
tarwe Niet opgegeven
rogge Niet opgegeven
gerst Niet opgegeven
haver Niet opgegeven
spelt Niet opgegeven
khorasantarwe Niet opgegeven
schaaldieren Niet opgegeven
ei Niet opgegeven
vis Niet opgegeven
pinda's Niet opgegeven
soja Bevat
melk Niet opgegeven
noten Niet opgegeven
amandelen Niet opgegeven
hazelnoten Niet opgegeven
walnoten Niet opgegeven
cashewnoten Niet opgegeven
pecannoten Niet opgegeven
paranoten Niet opgegeven
pistachenoten Niet opgegeven
macadamianoten Niet opgegeven
selderij Niet opgegeven
mosterd Niet opgegeven
sesam Niet opgegeven
sulfiet (E220 - E228) Niet opgegeven
lupine Niet opgegeven
weekdieren Niet opgegeven
Ingrediënten Ingrediënten: cacaomassa ; suiker ; cacaoboter ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma
Netto gewicht 5 kg
Netto inhoud 5 kg
Energie (kJ) 2343.0
Energie (kcal) 560.0
Vet totaal (g) 38.7
waarvan verzadigd vet (g) 23.0
Koolhydraten totaal (g) 43.0
waarvan suikers (g) 40.0
Eiwit totaal (g) 5.4
Zout (g) 0.01