w

CHD-N70OCOA couvert.puur

Deze pure chocolade Pistoles van Cacao Barry hebben een cacaopercentage van 70%. De chocolade bevat weinig suiker en heeft een intense cacaosmaak. Als onderdeel van het Pureté assortiment worden hier enkel cacaobonen gebruikt van uitzonderlijke zuiverheid. Met een hoge vloeibaarheid van 4 druppels is dit een perfecte chocolade voor het fijn mouleren en enroberen van pralines. Zowel voor handgedipte als machine geënrobeerde bonbons. Daarnaast is de chocolade ideaal om mee te drageren.

• Chocoladedruppels geschikt om te smelten
• Hoge vloeibaarheid - perfect voor het fijn mouleren en enroberen van pralines en om mee te drageren
• Pureté assortiment - gemaakt met behulp van de nieuwe Q-fermentation methode, die bonen van uitzonderlijke zuiverheid opbrengt
• Til je creaties naar een hoger niveau met Cacao Barry
• Alle chocolade van Cacao Barry is gemaakt met 100% duurzame cacao en ondersteunt het Cocoa Horizons programma

Over Cacao Barry
Cacao Barry heeft een uitgebreid assortiment producten om in te spelen op alle behoeften van chefs: een intense en diverse reeks chocolades, producten op basis van pure cacao, noten en producten voor pralines, maar ook gebruiksklare en textuurproducten. Cacao Barry richt zich op één simpel doel: het streven om de creativiteit van chefs naar een hoger niveau te tillen door de sensoriële rijkdom van cacao te ontsluiten.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 9101650
Merk Cacao Barry
EAN Code 13073416099948
OEM Code CHD-N70OCOA-804

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde