w

crema doppia nocciola

Deze Doppia Nocciola hazelnoot crema is een kant en klare vulling die verrast met de smaak van vers geroosterde hazelnoten met een vleugje intense Callebaut cacao. Met 18,5% geroosterde hazelnoten en 16,5% chocolade. De vulling is perfect om soesjes, gebakjes, Italiaanse korstgebakjes, taartjes en zoveel meer mee te vullen. Ook ideaal om cake en gebakjes te glazuren met een satijnen coating die zacht blijft en een aangenaam mondgevoel heeft. Boordevol hazelnoten voor een intense en blijvende hazelnootsmaak.

• Bekroon je ambachtelijke gebak en viennoiserie met de verse notensmaak van de ambachtelijke hazelnoot crema's
• Verrast met de smaak van vers geroosterde hazelnoten en een vleugje intense Callebaut cacao
• Ready-to-use: tempereren of verwarmen is niet nodig
• Perfecte textuur voor piping of injecteren na het bakken
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct

Over Callebaut
Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 9161986
Merk Callebaut
EAN Code 5410522592429
Leveranciersnummer FNN-S1835-651

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde