Sunpearl


Het Beko merk Sunpearl gaat voor de kleinere smaakmakertjes uit de exotische hoek, van noten tot fruit. Alles wat je maar nodig kunt hebben aan de fijnere vruchten van de natuur om je product extra lekker te maken. De pareltjes onder de zon. Die mogen vanzelf lijken te groeien, wij weten hoeveel er bij komt kijken. Van al het werk op de plantage tot het transport naar Nederland. Dat willen we in elk opzicht naar waarde schatten. En belonen. Wel zo fair. Dus zijn we van begin tot eind betrokken. Kunnen we de kwaliteit (en voedselveiligheid) garanderen. Schatten vragen koestering, een beetje inspanning en warmte van ons allemaal. Alles om er nog heel lang van te kunnen blijven genieten. Sunpearl laat ze stralen.


Kleinverpakkingen

De meest populaire noten en vruchten zijn ook verkrijgbaar in kleinverpakkingen. Je hebt niet altijd vele kilo's nodig, bijvoorbeeld voor de afwerking van dat ene gebakje of taartje. Wanneer je wilt uitpakken met een speciale chocoladeflik. Of wanneer je gaat voor bijzonder yoghurtijs met gember of sinaasappelstukjes. Met de 16 soorten is er voor ieder wat wils! Deze kleinverpakkingen zijn handzaam en stapelbaar, ideaal voor iedere bakker, patissier, chocolatier of ijsbereider! 

Maak kennis met een aantal noten ..

Amandelen

Afkomstig uit Middellands Zeegebied.

De amandel wordt ook wel de ‘koning van de noten’ genoemd, omdat hij van alle noten de hoogste voedingswaarde per gram levert. De amandel zit boordevol gezonde vetten en plantaardige eiwitten. Kortom, een kleine, maar krachtige noot!

Walnoten

Voornamelijk afkomstig uit Amerika.

De walnoot wordt vanwege het hoogste percentage onverzadigde vetten van alle noten door velen gezien als een superfood. Daarnaast zitten de noten

vol essentiële vetten voor het lichaam. 

Cashewnoot

Afkomstig uit Brazilië.

Cashewnoten zijn uitgegroeid tot de meest populaire noot en bevatten een scala aan mineralen, vitaminen en onverzadigde vetten. De cashewnoot groeit aan een appelachtige vrucht, genaamd de ‘cashewappel’. De vruchten met noot vallen van de boom zodra ze rijp zijn.

Hazelnoot

Afkomstig uit Turkije.

De hazelnoot is een vrucht van de hazelaar, een grote boom die tot wel vijf meter hoog kan worden. De meeste hazelnoten komen van grote ‘hazelnootvelden’ in Turkije, maar ook Spanje en Italië produceren hazelnoten. De hazelnoot bevat een hoog gehalte aan vitamine E. 

.. én zuidvruchten

Cranberries

Afkomstig uit Noord-Amerika.

Wist je dat bij de oogst de cranberryvelden onder water worden gezet? De cranberries komen daardoor los van de struik en drijven naar boven. 

De cranberries worden gewassen en gedroogd. Vervolgens wordt het sap eruit wordt gewalst waarna het smakelijke omhulsel overblijft. 

Sinaasappel

Afkomstig uit Italië.

De sinaasappels worden geschild en deze schillen worden gekonfijt, waarna ze vervolgens in blokjes van negen bij negen millimeter worden gesneden. 

Deze heerlijk zoete blokjes kunnen verwerkt worden in allerlei producten. Van cake tot ijs en van chocolade tot brood! 

Kersen

Afkomstig uit Italië. 

Dit zijn dezelfde kersen als de Amarena kersen op siroop van Stolp. Maar deze kersen zijn gecoat met dextrose.

Het voordeel hiervan is dat het sap in de kers blijft en niet 'lekt' in je product. Ze zijn heerlijk fris zuur en een ware toevoeging aan je product. 

Gember

Afkomstig van de Fiji eilanden. 

Sunpearl gebruikt alleen de beste stemgember. Deze soort gember bevat minder harde vezels dan de gewone gember en heeft een fijner mondgevoel. De stemgember wordt gekonfijt en gesneden. Verkrijgbaar in sticks, medaillons en kristalgember.

Nieuwe kleinverpakkingen van Sunpearl

Amarena kersen dextrose

Sunpearl

9141854

Inloggen
Inloggen
Amandelen opleg

Sunpearl

9111292

Inloggen
Inloggen
Pecannoten halve

Sunpearl

9111313

Inloggen
Inloggen

Alles voor jou als To Go aanbieder

Pijnboompitten

Sunpearl

9111330

Inloggen
Inloggen
Pistachenoten gepeld

Sunpearl

9111268

Inloggen
Inloggen
Cranberries heel

Sunpearl

9141539

Inloggen
Inloggen