Sunpearl


Het Beko merk Sunpearl gaat voor de kleinere smaakmakertjes uit de exotische hoek, van noten tot fruit. Alles wat je maar nodig kunt hebben aan de fijnere vruchten van de natuur om je product extra lekker te maken. De pareltjes onder de zon. Die mogen vanzelf lijken te groeien, wij weten hoeveel er bij komt kijken. Van al het werk op de plantage tot het transport naar Nederland. Dat willen we in elk opzicht naar waarde schatten. En belonen. Wel zo fair. Dus zijn we van begin tot eind betrokken. Kunnen we de kwaliteit (en voedselveiligheid) garanderen. Schatten vragen koestering, een beetje inspanning en warmte van ons allemaal. Alles om er nog heel lang van te kunnen blijven genieten. Sunpearl laat ze stralen.


Kleinverpakkingen

De meest populaire noten en vruchten zijn ook verkrijgbaar in kleinverpakkingen. Je hebt niet altijd vele kilo's nodig, bijvoorbeeld voor de afwerking van dat ene gebakje of taartje. Wanneer je wilt uitpakken met een speciale chocoladeflik. Of wanneer je gaat voor bijzonder yoghurtijs met gember of sinaasappelstukjes. Met de 16 soorten is er voor ieder wat wils! Deze kleinverpakkingen zijn handzaam en stapelbaar, ideaal voor elke bakkerij! 

Cranberries

Afkomstig uit Noord-Amerika.

Wist je dat bij de oogst de cranberryvelden onder water worden gezet? De cranberries komen daardoor los van de struik en drijven naar boven. 

De cranberries worden gewassen en gedroogd. Vervolgens wordt het sap eruit wordt gewalst waarna het smakelijke omhulsel overblijft. 

Sinaasappel

Afkomstig uit Italië.

De sinaasappels worden geschild en deze schillen worden gekonfijt, waarna ze vervolgens in blokjes van negen bij negen millimeter worden gesneden. 

Deze heerlijk zoete blokjes kunnen verwerkt worden in allerlei producten. Van cake tot ijs en van chocolade tot brood! 

Kersen

Afkomstig uit Italië. 

Dit zijn dezelfde kersen als de Amarena kersen op siroop van Stolp. Maar deze kersen zijn gecoat met dextrose.

Het voordeel hiervan is dat het sap in de kers blijft en niet 'lekt' in je product. Ze zijn heerlijk fris zuur en een ware toevoeging aan je product. 

Gember

Afkomstig van de Fiji eilanden. 

Sunpearl gebruikt alleen de beste stemgember. Deze soort gember bevat minder harde vezels dan de gewone gember en heeft een fijner mondgevoel. De stemgember wordt gekonfijt en gesneden. Verkrijgbaar in sticks, medaillons en kristalgember.

Nieuwe kleinverpakkingen van Sunpearl

Amarena kersen dextrose

Sunpearl

9141854

Cranberries heel

Sunpearl

9141539

Sinaasappelstukjes

Sunpearl

9141563

Gembermedaillons

Sunpearl

9141547

Gembersticks

Sunpearl

9141555

Kristalgember

Sunpearl

9141862