Zoet, vers en lekker sappig. Het aardbeienseizoen is in volle gang. In Nederland krijgen we geen genoeg van deze rode lekkernij. De aardbei staat dan ook als zevende in de lijst van meest gegeten fruitsoorten. Ook bij ons kun je terecht voor deze populaire fruitsoort.

 

Met aardbeien kunnen je eindeloos variëren. Zo zien we steeds vaker aardbeien met een laagje chocolade. Maar ook aardbeienijs, aardbeientaart en een aardbeiensmoothie zijn populaire variaties.  

 

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel én al helemaal als het om verse producten gaat. Samen met onze partner zorgen wij ervoor dat er altijd verse kratten aardbeien voor jouw bestelling klaarstaan. Bestel nu gemakkelijk en snel op onze webshop. 


Tips voor aardbeien!

Veel fruitsoorten hebben wat aandacht nodig. De ene soort moeten we schillen, de ander moeten we wassen. Maar hoe zit dit bij aardbeien en wat is de juiste volgorde.

 

Natuurlijk moeten aardbeien gewassen worden. En voor de verwerking, moet ook het zogenoemde groene kroontje verwijderd worden. Om te voorkomen dat een aardbei zich volzuigt met water, moeten ze eerst gewassen worden en vervolgens het kroontje eraf halen en de aardbei halveren.  

 


Wist jij dat er naast de bekende rode aardbeien, ook whiteberry’s, yellowberry’s, pinkberry’s én ananasaardbeien zijn? 

Verse aardbeien

Verse aardbeien 4 kg.

Van Gelder

9143833

VERSE INSPIRATIE


AARDBEIENTAART

Een aardbeientaart is niet het meest ingewikkelde recept. Je start natuurlijk met de taartbodem. Deze kun je make-off inkopen of zelf bakken. Vervolgens voeg je een lekkere room tegen, zoals een gele room. Op deze gele room leg je de aardbeien (zonder kroos) en dit alles geleer je af met een afdekgelei, bijvoorbeeld eentje met aardbeiensmaak. Tot slot decoreer je de taart met toefjes slagroom en de mooiste decoraties.

 

Tip: Eenpersoonsgebakjes worden steeds populairder. Kies daarom eens voor eenpersoons aardbeienslofjes.  


AARDBEIENSMOOTHIE

Aardbeien eten; op een beschuitje, op een taart of gewoon los als tussendoortje. Maar aardbeien zijn ook zeer geschikt om te drinken. Alleen moet je ze hiervoor natuurlijk wel eerst blenden. Ga voor een aardbeiensmoothie met versgeperste sinaasappelsap, yoghurt en natuurlijk aardbeien. Biedt ze aan een petfles zodat jouw klanten dit gemakkelijk mee kunnen nemen.


Tip: Zelf versgeperste sinaasappelsap aanbieden? Wij denken graag met je mee. Lees meer over ons sinaasappelconcept en bekijk de machinesbenodigdheden en natuurlijk de sinaasappels. 


AARDBEIENIJS 

Natuurlijk gaan aardbeien en ijs ook hand in hand samen. Onze ijsspecialist Jan Kees deelt graag zijn kennis en recepten. Zijn recept is op basis van bevroren aardbeien, met verse aardbeien als decoratie. Klik hier voor het recept. Wil je liever verse aardbeien verwerken in je ijsrecept? Neem dan gerust contact met hem op voor een ‘recept op maat’. 



AARDBEIENTAART

Een aardbeientaart is niet het meest ingewikkelde recept. Je start natuurlijk met de taartbodem. Deze kun je make-off inkopen of zelf bakken. Vervolgens voeg je een lekkere room tegen, zoals een gele room. Op deze gele room leg je de aardbeien (zonder kroos) en dit alles geleer je af met een afdekgelei, bijvoorbeeld eentje met aardbeiensmaak. Tot slot decoreer je de taart met toefjes slagroom en de mooiste decoraties.

 

Tip: Eenpersoonsgebakjes worden steeds populairder. Kies daarom eens voor eenpersoons aardbeienslofjes.  






AARDBEIENSMOOTHIE

Aardbeien eten; op een beschuitje, op een taart of gewoon los als tussendoortje. Maar aardbeien zijn ook zeer geschikt om te drinken. Alleen moet je ze hiervoor natuurlijk wel eerst blenden. Ga voor een aardbeiensmoothie met versgeperste sinaasappelsap, yoghurt en natuurlijk aardbeien. Biedt ze aan een petfles zodat jouw klanten dit gemakkelijk mee kunnen nemen.


Tip: Zelf versgeperste sinaasappelsap aanbieden? Wij denken graag met je mee. Lees meer over ons sinaasappelconcept en bekijk de machinesbenodigdheden en natuurlijk de sinaasappels. 



AARDBEIENIJS 

Natuurlijk gaan aardbeien en ijs ook hand in hand samen. Onze ijsspecialist Jan Kees deelt graag zijn kennis en recepten. Zijn recept is op basis van bevroren aardbeien, met verse aardbeien als decoratie. Klik op onderstaande foto voor het recept. Wil je liever verse aardbeien verwerken in je ijsrecept? Neem dan gerust contact met hem op voor een ‘recept op maat’.