Chocolade rotsjes

Pindarotsjes kennen we allemaal. Ze blijven verslavend lekker en zijn in een mum van tijd gemaakt (en opgegeten). Maar wil je jouw klanten écht verrassen dan maak je gemakkelijk een aantal (vegan) variaties met diverse noten & zuidvruchten. Hiermee verleid je jouw klanten tot de lekkerste impulsaankopen waarvoor ze een volgende keer omfietsen.


Om je op weg te helpen geeft onze chocoladechef je een aantal hele fijne ideeën en tips. Om te beginnen vergeet je noten niet te roosteren, dat geeft extra veel smaak. 



Pure notenrotsjes met kokos (vegan)

Ga je voor vegan gebruik dan Callebaut NXT chocolade met een luxe notenmix en geroosterde kokos. Voor een versie die niet vegan is vervang je de kokos door cara crakine. Een heerlijke vulling van karamel, melkchocolade en geroosterde granen voor die lekkere crunchy bits.

 

Witte pistacherotsjes met kers

Deze variant is voor de echte zoetekauw. Martin combineerde voor de witte pistacherotsjes witte chocolade met geroosterde pistachenootjes en gedroogde amarena kersen. Zo’n fijne combinatie waarvan je maar blijft snoepen.



Luxe noten rotsjes
Witte rotsjes pistache kers

Chocolade rotsjes

Kokos gemalen

Stolp

8058431

Inloggen
Inloggen
Callets 811 puur glaceer

Callebaut

9139818

Inloggen
Inloggen
Callets W2 wit glaceer

Callebaut

9143673

Inloggen
Inloggen
Gold cashew rotsjes

Gold cashewnootrotsjes (kan ook vegan)

Oe ja deze laatste is misschien wel onze favoriet; gold chocolade met geroosterde cashewnoten en een vleugje zeezout. De boterige noten met de karamelachtige gold chocolade zijn echt pure verwennerij waar jij jouw klanten zeker blij mee gaat maken!

Wil je liever nog een vegan variant toevoegen aan je assortiment gebruik dan de vegan NXT melk chocolade in plaats van gold.

 


Chocolade notenrotsjes verpakken

Heb je al die chocolade notenrotsjes klaar dan wil je ze natuurlijk ook mooi verpakken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld etiketten en linten met jouw logo voor een persoonlijke touch! De rotsjes laten zich makkelijk verpakken in blokbodemzakjes. Of ga je liever voor een extra luxe uitstraling, dan maak je er met een doorzichtig bonbondoosje in een handomdraai een smaakvol cadeautje van. In onze webshop voeren wij een deel van het assortiment van Beko Verpakking het assortiment is echter veel groter. Het hele assortiment bekijk je hier in de webshop van Beko Groothandel.