Ontdek de kunst van het drageren met gedrageerde noten, zaden en vruchten! Begin jouw avontuur met een eenvoudige hazelnoot en geef deze een heerlijk chocolade laagje. Experimenteer met smaken zoals yoghurt poeder of karamel chocolade met een vleugje zout. Voeg extra textuur toe met sesam- of maanzaad, perfect zichtbaar aan het einde van het drageren.

Maak kennis met de Chocolate World chocolade drageermachine, jouw ultieme partner voor het coaten van diverse producten. Van hazelnoten tot amandelen, pistachenoten, pijnboompitten, koffiebonen en meer. Onze drageermachine is uitgerust met een eenvoudige snelheidsregelaar, geïntegreerde ventilator en verstelbare luchtslang voor een optimale verwerking. Beschikbaar in 7 liter (type M1291) en 16 liter (type M1292) capaciteiten.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het drageren met Chocolate World. Breng jouw producten naar nieuwe hoogten van smaak en verleiding!

Meer weten? Neem contact op met een van onze chocolade specialisten via 06 51 489 450 en ontdek wat drageren voor jouw assortiment kan betekenen.