Een onzekere periode voor wat betreft de aanvoer van chocolade


Zoals bekend is de fabriek van Callebaut in Wieze al ruim 6 weken gesloten vanwege een salmonellabesmetting.


Callebaut heeft alles in het werk gesteld om de fabriek te reinigen. Vorige week zijn er 2 van de 24 lijnen opgestart. Op deze lijnen wordt uitsluitend vloeibare chocolade geproduceerd voor de grote industrie klanten. De komende weken zal de productie verder worden opgevoerd. Voor de aanvoer van chocolade is het echter een onzekere periode.



De melk en puur productie is verhuisd naar een andere fabriek in Halle. Gelukkig krijgen we die chocolades wel mondjesmaat binnen. De witte chocolade wordt alleen in de fabriek in Wieze geproduceerd. Dat betekent dat we van de witte chocolade voorlopig niets binnen krijgen. Inmiddels hebben we een alternatief gevonden bij Irca voor de witte chocolade W2 en de W8. Deze vind je in onze webshop onder artikelnummer: 9169321,  Reno concerto bianco 38/4010, verpakt in dozen van 10kg. Deze witte chocolade is leverbaar vanaf de 2e week september.



Extra inladen van chocolade kunnen we op dit moment helaas niet accepteren. We monitoren dagelijks de orders. We verdelen de chocolade naar rato van afname aan de bestaande gebruikers. Nieuwe aanvragen van chocolade leveringen kunnen we helaas niet aannemen. We proberen zo eerlijk mogelijk de bestellingen te verdelen en vertrouwen ook op je begrip hiervoor.


Wij houden je de komende tijd op de hoogte via onze digitale nieuwsbrieven en op onze website.