D'Haeze en Beko Groothandel bundelen de krachten

Beko Groothandel is Nederlands grootste inkooporganisatie voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders. We denken mee met onze klanten, kijken vooruit, ondersteunen en inspireren. Omdat wij net als onze klanten een passie hebben voor ambacht. Vanuit de ambitie om internationaal te groeien richten wij onze pijlen al enige tijd op Belgisch grondgebied, waarop we nu de handen ineenslaan met groothandel D’Haeze uit Gavere.


D’Haeze is gevestigd op een uitstekende locatie waar we tal van mogelijkheden hebben om uit te breiden. Daarnaast heeft de D’Haeze veel kennis over de Belgische markt en de (potentiële) klanten. Kortom, een perfecte uitvalsbasis om te groeien binnen de markt. Eigenaren Jan & Piet D’Haeze blijven na 35 jaar actief als vertrouwd gezicht van het bedrijf.  


Door onze handen in één te slaan kunnen we in België met een gevestigde naam als D’Haeze mooie stappen maken. We kunnen gezamenlijk een nog breder assortiment aanbieden met gunstige prijzen, maar ook kunnen we de grens over met inspiratie, onze concepten, de webshop, acties en ondersteuning. 


Daartegenover staat dat het voor Beko Groothandel met een Belgisch distributiecentrum eenvoudiger is om in Vlaanderen te leveren. Zodat we een stevige basis hebben om de belangen van Belgische bakkers te behartigen. 


Wil je nog meer weten over de overname van D’Haeze? Lees dan het hele artikel over de overname online bij het Belgische vakblad Bakery.